0 Een fijne zaterdagmiddag

zondag 15 februari 2015


Het is alweer zondagavond! Het weekend gaat zoals altijd weer veel te snel. Al moet ik zeggen dat ik de afgelopen twee dagen best productief bezig ben geweest en op tijd op ben gestaan. Maar dit komt eigenlijk ook doordat ik geen klok ik mijn kamer heb en gewoon opsta wanneer ik dat wil. Als ik dan beneden aankom of de moeite heb genomen om m'n telefoon aan te zetten kom ik er achter dat het nog maar 9 uur is, of iets in die richting. Ik vind het juist eigenlijk wel fijn! Zo sta je op tijd op zonder het gevoel te hebben dat je er vroeg uit móét. Gister maakte ik wat foto's in huis, eigenlijk om gewoon te oefenen. Maar ik vind het leuk om ze te delen en ze geven ook wel weer wat ik op de fijne zaterdag middag heb gedaan. Het was een rustige zaterdagmiddag waarop het zonnetje heerlijk naar binnen scheen en ik heel relaxed in een comfortabele stoel heb gelezen. Onder het genot van een dampende kop thee, uiteraard.De zaterdag begon voor mij al vroeg, 7 uur om precies te zijn. Dat was het tijdstip dat mijn wekker afging en me klaar moest waken voor de volleybal wedstrijd. Ik verbaasde me weer toen ik met papa door de uitgestorven straten reed om 5 voor 8. Alles was stil en iedereen sliep nog. Stiekem word ik er wel een beetje zen van. Ik moet het vaker doen, om half 8 opstaan en dan eventjes naar buiten van de rust genieten!

Na om 12 uur thuis te zijn gekomen sleurde papa me mee naar verschillende autodealers. Ik heb verschillende merken bekeken, in lekker zittende stoelen gezeten en mezelf voor het eerst echter achter het stuur gezet. Dat voelde zo gek! Het klopte niet, ik hoor op de stoel rechts van het stuur en niet erachter. Maar ook wel weer leuk, want ik ga binnenkort denk ik wel wat oefenen in papa zijn auto. Thuis schoof ik de gordijnen nog een extra stukje open, papa maakte thee en ik pakte mijn boek erbij. En mijn camera natuurlijk, want anders had ik deze foto's niet kunnen maken. Ik heb lekker wat bladzijdes gelezen onder het genot van een snurkende vader op de achtergrond en thee waar ik mijn tong aan brandde.


Ik had ook voor het eerst weer sinds een lange tijd mijn bekliederde, neppe, all stars aangetrokken. Ze zijn misschien niet zo mooi, maar ze zijn wel heel persoonlijk. Ik weet nog heel goed dat ik wat stiften mee naar school nam en ik ze samen met een vriendin tijdens een saaie les ging beschrijven en betekenen. Verder ben ik zaterdagavond nog naar een feestje geweest, en 's avonds bleef een vriendin slapen. Gezellig! Ik ga nu weer bijkletsen met mama, want ik heb haar sinds woensdagavond niet meer gezien.

See you soon!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!

zondag 15 februari 2015

0 Een fijne zaterdagmiddag


Het is alweer zondagavond! Het weekend gaat zoals altijd weer veel te snel. Al moet ik zeggen dat ik de afgelopen twee dagen best productief bezig ben geweest en op tijd op ben gestaan. Maar dit komt eigenlijk ook doordat ik geen klok ik mijn kamer heb en gewoon opsta wanneer ik dat wil. Als ik dan beneden aankom of de moeite heb genomen om m'n telefoon aan te zetten kom ik er achter dat het nog maar 9 uur is, of iets in die richting. Ik vind het juist eigenlijk wel fijn! Zo sta je op tijd op zonder het gevoel te hebben dat je er vroeg uit móét. Gister maakte ik wat foto's in huis, eigenlijk om gewoon te oefenen. Maar ik vind het leuk om ze te delen en ze geven ook wel weer wat ik op de fijne zaterdag middag heb gedaan. Het was een rustige zaterdagmiddag waarop het zonnetje heerlijk naar binnen scheen en ik heel relaxed in een comfortabele stoel heb gelezen. Onder het genot van een dampende kop thee, uiteraard.De zaterdag begon voor mij al vroeg, 7 uur om precies te zijn. Dat was het tijdstip dat mijn wekker afging en me klaar moest waken voor de volleybal wedstrijd. Ik verbaasde me weer toen ik met papa door de uitgestorven straten reed om 5 voor 8. Alles was stil en iedereen sliep nog. Stiekem word ik er wel een beetje zen van. Ik moet het vaker doen, om half 8 opstaan en dan eventjes naar buiten van de rust genieten!

Na om 12 uur thuis te zijn gekomen sleurde papa me mee naar verschillende autodealers. Ik heb verschillende merken bekeken, in lekker zittende stoelen gezeten en mezelf voor het eerst echter achter het stuur gezet. Dat voelde zo gek! Het klopte niet, ik hoor op de stoel rechts van het stuur en niet erachter. Maar ook wel weer leuk, want ik ga binnenkort denk ik wel wat oefenen in papa zijn auto. Thuis schoof ik de gordijnen nog een extra stukje open, papa maakte thee en ik pakte mijn boek erbij. En mijn camera natuurlijk, want anders had ik deze foto's niet kunnen maken. Ik heb lekker wat bladzijdes gelezen onder het genot van een snurkende vader op de achtergrond en thee waar ik mijn tong aan brandde.


Ik had ook voor het eerst weer sinds een lange tijd mijn bekliederde, neppe, all stars aangetrokken. Ze zijn misschien niet zo mooi, maar ze zijn wel heel persoonlijk. Ik weet nog heel goed dat ik wat stiften mee naar school nam en ik ze samen met een vriendin tijdens een saaie les ging beschrijven en betekenen. Verder ben ik zaterdagavond nog naar een feestje geweest, en 's avonds bleef een vriendin slapen. Gezellig! Ik ga nu weer bijkletsen met mama, want ik heb haar sinds woensdagavond niet meer gezien.

See you soon!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!