0 Ik bijt de spits af

maandag 2 februari 2015


Het heeft even geduurd, maar ik kan nu geloof ik wel zeggen dat ik ga beginnen. Beginnen met schrijven, foto's maken en -hopelijk- leuke blogposts in elkaar zetten. Ik heb in januari de tijd genomen om deze site helemaal om te bouwen naar mijn wensen, en ik ben erg blij met het resultaat! Natuurlijk zijn er altijd nog wel kleine dingetjes die ik het liefst aangepast wil hebben, maar voor nu ben ik tevreden. Ik moet wel eerlijk toegeven: ik heb wel de tijd en ruimte gehad om te beginnen met schrijven, maar op de een of andere manier hield iets me tegen. Misschien het idee dat de eerste 'echte' blogpost iets belangrijks moet zijn, een goede binnenkomer. Maar dat zorgde er dus juist voor dat ik het een beetje uitstelde. En waarom? Ik heb geen idee, want uiteindelijk ben ik zelf degene die het idee in mijn hoofd heeft gepraat. Gelukkig zit ik nu achter mijn laptop, de spits af te bijten met het eerste bericht op mijn eigen, nieuwe site!

Wat voor soort blog dit wordt of is? Eerlijk gezegd weet ik het nog niet zo goed. Ik verwacht dat het een soort van alles en nogwat site wordt waarop ik allerlei verschillende berichten plaats. Vooral de dingen die ik leuk vind zullen veel voorbij komen, denk aan lijstjes, boeken, foto's, dingen die mij bezighouden en af en toe wat nieuwe items die ik laat zien. Zo denk ik er over om een soort serie te starten waarin in elke maand bespreek. Een beetje jammer dat ik niet in januari ben begonnen, maar dat neem ik eventjes voor lief. Ik vind het bespreken en opstellen van doelen bijvoorbeeld een mooi concept, maar ook de bekende favorieten die elke maand worden besproken en book wrap ups vind ik zelf leuk om te zien. Waarschijnlijk voeg ik dit dus allemaal bij elkaar tot het een soort mengsel met alle leuke dingen van die maand.

Verder wil ik ook lijstjes delen, want dat is ongeveer het enige waar mijn notitieboekjes en schoolschriften mee gevuld zijn. Lijstjes horen gewoon bij mij en geven me een soort controle. Dat klinkt nu ook weer heel heftig, maar ik bedoel gewoon dat ik lijstjes heel fijn vind en dat ik er heel veel maak. Verwacht dus veel lijstjes over van alles en nogwat!

Ik noemde het al eerder, maar ik wil ook boeken terug laten komen. De afgelopen jaren kwam het voornemen 'meer lezen' altijd voorbij, maar zoals je wel kan raden is het me geen enkel jaar echt gelukt om veel te lezen. Hopelijk is het schrijven over boeken dan een goede stimulans, net zoals het doelen opstellen voor een bepaalde maand. Als het nog eens extra ergens op papier - of internet - staat en ook nog eens wordt gelezen is de kans toch groter dat ik wel degelijk m'n doelen behaal.

Ook zullen er tussendoor nog veel verschillende dingen voorbij komen. Af een toe een receptje, een lijstje met leuke apps of fijne muziek, zo rond de vakanties een shoplog en een heleboel foto's. Kortom: een mengelmoes van een hele hoop bekende dingen en persoonlijke verhalen. Ten minste, ik denk dat het zo gaat worden. Voor hetzelfde geld ga ik gewoon via deze site verschillende kleuren paperclips verkopen en vertellen hoeveel verschillende soorten pennen ik heb. Who knows!

Heb ik nu een beetje een beeld geschetst van hoe het een beetje in zijn werking zal gaan? Ik hoop het wel, maar zoals ik al zei kan ik niet garanderen dat dit precies is hoe het wordt. Misschien ga ik meer persoonlijke dingen online zetten, maar misschien ook juist niet. Ik weet het nog niet, ik zie wel. Wat ik wel weet is dat ik met veel plezier ga beginnen! Of nou ja, eigenlijk ben ik bij deze al begonnen.

Liefs,
Dilys

- foto maakte ik een tijdje geleden vlakbij het IJ in Amsterdam -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!

maandag 2 februari 2015

0 Ik bijt de spits af


Het heeft even geduurd, maar ik kan nu geloof ik wel zeggen dat ik ga beginnen. Beginnen met schrijven, foto's maken en -hopelijk- leuke blogposts in elkaar zetten. Ik heb in januari de tijd genomen om deze site helemaal om te bouwen naar mijn wensen, en ik ben erg blij met het resultaat! Natuurlijk zijn er altijd nog wel kleine dingetjes die ik het liefst aangepast wil hebben, maar voor nu ben ik tevreden. Ik moet wel eerlijk toegeven: ik heb wel de tijd en ruimte gehad om te beginnen met schrijven, maar op de een of andere manier hield iets me tegen. Misschien het idee dat de eerste 'echte' blogpost iets belangrijks moet zijn, een goede binnenkomer. Maar dat zorgde er dus juist voor dat ik het een beetje uitstelde. En waarom? Ik heb geen idee, want uiteindelijk ben ik zelf degene die het idee in mijn hoofd heeft gepraat. Gelukkig zit ik nu achter mijn laptop, de spits af te bijten met het eerste bericht op mijn eigen, nieuwe site!

Wat voor soort blog dit wordt of is? Eerlijk gezegd weet ik het nog niet zo goed. Ik verwacht dat het een soort van alles en nogwat site wordt waarop ik allerlei verschillende berichten plaats. Vooral de dingen die ik leuk vind zullen veel voorbij komen, denk aan lijstjes, boeken, foto's, dingen die mij bezighouden en af en toe wat nieuwe items die ik laat zien. Zo denk ik er over om een soort serie te starten waarin in elke maand bespreek. Een beetje jammer dat ik niet in januari ben begonnen, maar dat neem ik eventjes voor lief. Ik vind het bespreken en opstellen van doelen bijvoorbeeld een mooi concept, maar ook de bekende favorieten die elke maand worden besproken en book wrap ups vind ik zelf leuk om te zien. Waarschijnlijk voeg ik dit dus allemaal bij elkaar tot het een soort mengsel met alle leuke dingen van die maand.

Verder wil ik ook lijstjes delen, want dat is ongeveer het enige waar mijn notitieboekjes en schoolschriften mee gevuld zijn. Lijstjes horen gewoon bij mij en geven me een soort controle. Dat klinkt nu ook weer heel heftig, maar ik bedoel gewoon dat ik lijstjes heel fijn vind en dat ik er heel veel maak. Verwacht dus veel lijstjes over van alles en nogwat!

Ik noemde het al eerder, maar ik wil ook boeken terug laten komen. De afgelopen jaren kwam het voornemen 'meer lezen' altijd voorbij, maar zoals je wel kan raden is het me geen enkel jaar echt gelukt om veel te lezen. Hopelijk is het schrijven over boeken dan een goede stimulans, net zoals het doelen opstellen voor een bepaalde maand. Als het nog eens extra ergens op papier - of internet - staat en ook nog eens wordt gelezen is de kans toch groter dat ik wel degelijk m'n doelen behaal.

Ook zullen er tussendoor nog veel verschillende dingen voorbij komen. Af een toe een receptje, een lijstje met leuke apps of fijne muziek, zo rond de vakanties een shoplog en een heleboel foto's. Kortom: een mengelmoes van een hele hoop bekende dingen en persoonlijke verhalen. Ten minste, ik denk dat het zo gaat worden. Voor hetzelfde geld ga ik gewoon via deze site verschillende kleuren paperclips verkopen en vertellen hoeveel verschillende soorten pennen ik heb. Who knows!

Heb ik nu een beetje een beeld geschetst van hoe het een beetje in zijn werking zal gaan? Ik hoop het wel, maar zoals ik al zei kan ik niet garanderen dat dit precies is hoe het wordt. Misschien ga ik meer persoonlijke dingen online zetten, maar misschien ook juist niet. Ik weet het nog niet, ik zie wel. Wat ik wel weet is dat ik met veel plezier ga beginnen! Of nou ja, eigenlijk ben ik bij deze al begonnen.

Liefs,
Dilys

- foto maakte ik een tijdje geleden vlakbij het IJ in Amsterdam -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!