8 Auto tekenen

woensdag 19 augustus 2015

Zen Tangle

'Jongens, ik heb een nogal rare vraag: ik nodig jullie uit om op onze auto te komen tekenen. Oh wacht, dat is geen vraag. Willen jullie op onze auto komen tekenen?' Dat was het exacte berichtje (op wat typfouten na) die ik in ons groepsgesprek stuurde, en zo kwam het dat we vanmiddag met zijn achten allemaal permanent markers aan het leeg krabbelen waren op onze auto. Imagine Dragons op de achtergrond en Zen Tanglen (hoe schrijf je dat? Ik Tangle Zen, wij Tanglen Zen? Je spreekt het in ieder geval uit als Zen Tengelen) maar. En zen word je er zeker van, want het is super relaxed (weer zo'n irritant Engels woord) om gewoon een beetje te doodelen (...ugh...). Eigenlijk wat je in je schrift doet tijdens een saaie les, maar dan nu op een witte auto met 7 vriendinnen om je heen.


Inmiddels is die witte auto uiteraard zo wit niet meer en staan er een heleboel patroontjes, stipjes, draakjes, spookjes en bloemetjes op. Er kwamen al een paar keer mensen naar ons toe met de vraag: Is dit wel jullie auto? Of: hebben jullie hier wel permissie voor? Lachend antwoordde ik dan: Ja hoor, dit is de auto van mijn moeder die we mogen betekenen. Maar andere mensen fietsten langs en gaven complimentjes voor het leuke idee. Origineel wordt de auto in ieder geval wel! En nog met de nadruk op wordt, want we zijn nog lang niet klaar. Het duurt echt veel langer dan je denkt om zo'n werkje erop te tekenen. Maar goed, we hebben alle tijd, en dan hebben we gelijk weer een leuke activiteit die we kunnen doen als we met zijn allen afspreken.

Zen Tangle
Zen Tangle
Zen Tangle

Voortaan als we in de file staan hebben de auto's om ons heen nog iets om naar te kijken!

Liefs,
Dilys

8 opmerkingen:

 1. wow, wat ontzettend gaaf dat jullie op de auto mochten tekenen. En natuurlijk heel tof om straks in die auto te rijden!
  Ik zie wel tekenskills hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wauw, wat een creatieve boel! Ieder stukje dat ik nu van de auto zie, ziet er zo leuk uit! Wat gaaf dat dat mocht van je moeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha!! Wat een geweldig idee om te doen. Ik ben dan ook echt zeer benieuwd hoe het eindresultaat gaat zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt J-A-R-E-N een droom van mij geweest (en nog steeds hih). Wat ongelofelijk gaaf dat dit gewoon mocht van je moeder! En wat een talent hebben jullie! Wauw! Jammer dat niet elke auto zo mooi op gepimpt is, dan zou het echt zijn alsof we in een soort stripwereld zijn beland! Maar ja, één is ook al een feest om naar te kijken! Ik hoop dat ik jullie een keer tegen kom in de file, hihi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend gaaf om te zien! Vorige zomervakantie heb ik ook ontzettend veel gezentangled(? ik snap je woordstruggles, haha), gewoon door wat papier vol te krabbelen en dat was inderdaad heerlijk ontspannend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuk idee! Ik hoop echt dat ik de auto van je moeder een keertje zie rijden! (Als is die kans natuurlijk vrij klein)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat ontzettend gaaf! Heel erg tof, ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Uitstekend dat je bedacht hebt, echter. Het is een goed idee om je auto op te frissen. Maar waarom scoorde je niet het eindresultaat? Ik ben geïnteresseerd om te zien wat er uiteindelijk is gebeurd. Ik heb onlangs mijn auto onlangs vernieuwd. Na een klein ongeluk moest ik wat details vervangen. Sommige heb ik hier gekocht https://www.autodoc.nl/ De rest van het werk was dat ik het lichaam moest herstellen en opnieuw schilderen. Dit deed ik met de hulp van mijn vrienden en een doos bier. Bijna zoals jij!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!

woensdag 19 augustus 2015

8 Auto tekenen

Zen Tangle

'Jongens, ik heb een nogal rare vraag: ik nodig jullie uit om op onze auto te komen tekenen. Oh wacht, dat is geen vraag. Willen jullie op onze auto komen tekenen?' Dat was het exacte berichtje (op wat typfouten na) die ik in ons groepsgesprek stuurde, en zo kwam het dat we vanmiddag met zijn achten allemaal permanent markers aan het leeg krabbelen waren op onze auto. Imagine Dragons op de achtergrond en Zen Tanglen (hoe schrijf je dat? Ik Tangle Zen, wij Tanglen Zen? Je spreekt het in ieder geval uit als Zen Tengelen) maar. En zen word je er zeker van, want het is super relaxed (weer zo'n irritant Engels woord) om gewoon een beetje te doodelen (...ugh...). Eigenlijk wat je in je schrift doet tijdens een saaie les, maar dan nu op een witte auto met 7 vriendinnen om je heen.


Inmiddels is die witte auto uiteraard zo wit niet meer en staan er een heleboel patroontjes, stipjes, draakjes, spookjes en bloemetjes op. Er kwamen al een paar keer mensen naar ons toe met de vraag: Is dit wel jullie auto? Of: hebben jullie hier wel permissie voor? Lachend antwoordde ik dan: Ja hoor, dit is de auto van mijn moeder die we mogen betekenen. Maar andere mensen fietsten langs en gaven complimentjes voor het leuke idee. Origineel wordt de auto in ieder geval wel! En nog met de nadruk op wordt, want we zijn nog lang niet klaar. Het duurt echt veel langer dan je denkt om zo'n werkje erop te tekenen. Maar goed, we hebben alle tijd, en dan hebben we gelijk weer een leuke activiteit die we kunnen doen als we met zijn allen afspreken.

Zen Tangle
Zen Tangle
Zen Tangle

Voortaan als we in de file staan hebben de auto's om ons heen nog iets om naar te kijken!

Liefs,
Dilys

8 opmerkingen:

 1. wow, wat ontzettend gaaf dat jullie op de auto mochten tekenen. En natuurlijk heel tof om straks in die auto te rijden!
  Ik zie wel tekenskills hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wauw, wat een creatieve boel! Ieder stukje dat ik nu van de auto zie, ziet er zo leuk uit! Wat gaaf dat dat mocht van je moeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha!! Wat een geweldig idee om te doen. Ik ben dan ook echt zeer benieuwd hoe het eindresultaat gaat zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt J-A-R-E-N een droom van mij geweest (en nog steeds hih). Wat ongelofelijk gaaf dat dit gewoon mocht van je moeder! En wat een talent hebben jullie! Wauw! Jammer dat niet elke auto zo mooi op gepimpt is, dan zou het echt zijn alsof we in een soort stripwereld zijn beland! Maar ja, één is ook al een feest om naar te kijken! Ik hoop dat ik jullie een keer tegen kom in de file, hihi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend gaaf om te zien! Vorige zomervakantie heb ik ook ontzettend veel gezentangled(? ik snap je woordstruggles, haha), gewoon door wat papier vol te krabbelen en dat was inderdaad heerlijk ontspannend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuk idee! Ik hoop echt dat ik de auto van je moeder een keertje zie rijden! (Als is die kans natuurlijk vrij klein)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat ontzettend gaaf! Heel erg tof, ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Uitstekend dat je bedacht hebt, echter. Het is een goed idee om je auto op te frissen. Maar waarom scoorde je niet het eindresultaat? Ik ben geïnteresseerd om te zien wat er uiteindelijk is gebeurd. Ik heb onlangs mijn auto onlangs vernieuwd. Na een klein ongeluk moest ik wat details vervangen. Sommige heb ik hier gekocht https://www.autodoc.nl/ De rest van het werk was dat ik het lichaam moest herstellen en opnieuw schilderen. Dit deed ik met de hulp van mijn vrienden en een doos bier. Bijna zoals jij!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat, ik wordt echt blij van leuke comments!.
Note:
1. Make sure to click the "Subscribe By Email" link below the comment to be notified of follow up comments and replies.
2. Please "Do Not Spam" - Spam comments will be deleted immediately upon our review.
3. Please "Do Not Add Links" to the body of your comment as they will not be published.
4. Only "English" comments shall be approved.
5. If you have a problem check first the comments, maybe you will find the solution there.

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!