7 Ik hees mezelf in een nieuwe broek

zondag 30 augustus 2015


Okay wacht, voordat ik van alles ga vertellen over die broek waar ik mezelf in heb gehesen, wil ik even een momentje voor die kabel die m'n kont in lijkt te gaan. Alsof ik even aan het opladen ben. Ja toch? Goed, dat was het momentje, nu weer over naar de broek. Ik kocht hem gister, surprise surprise, bij de tweedehands winkel. Hij zit niet helemaal overal perfect fantastisch mooi, maar hij kan er mee door. Ik ben er blij mee!


Ik weet dat die twee vingers eigenlijk niet meer kunnen, maar oh well. Herken je de ansichtkaart met het ijsje erop? Ik moet hem af en toe weer even aandrukken omdat het plakband soms oververmoeid lijkt te worden, maar verder doet 'ie prima z'n werk daar op die witte muur. Ik ben nog steeds bezig met het zoeken naar leuke plaatjes die erbij kunnen, en ik hoop stiekem dat ik voor mijn verjaardag nog wat mooie kaartjes binnenkrijg.

En dan volgen nu wat persoonlijke huppelflufjes. School is weer begonnen en komende week starten de volleybal trainingen ook weer. Ik vind het aan de ene kant wel leuk, maar aan de andere kant betekend dat de weken daardoor voller worden en soms net een beetje té druk zijn. Maar dat komt misschien ook doordat ik nu de vrije zomerweken gewend ben, en het is ook fijn om door de week iets te doen. (Nu lijkt het net alsof ik de hele zomer geen steek heb uitgevoerd, maar ik heb niet echt zin om dat argument te ontkrachten dus ik vind het allemaal prima.) Verder ga ik zelf ook training geven, en ik vind het nogal spannend. Straks blijken al die kinderen allergisch te zijn voor mensen van wie de naam begint met DIL, of rennen ze allemaal huilend weg als ze mijn gezicht zien. Ach, als dat het ergste is wat er kan gebeuren heb ik het er denk ik wel voor over. Ook stap ik het examenjaar in, en begint het inmiddels lichtelijk te kriebelen in mijn linker kleine teen. Wat moet ik doen als ik geslaagd ben? Wat wil ik studeren, en waar? Ga ik al uit huis, of blijf ik nog een jaartje? Of twee? Waar ik wel vrij zeker van ben is dat ik geen tussenjaar neem. Ik heb juist zin om iets te studeren waar mijn interesse bij/in/iets anders ligt, alleen weet ik dus nog niet precies wat dat nou precies moet zijn. Ik heb nog even, godzijdank. En ik moet er eerst maar voor zorgen dat ik met m'n high school musical hoedje mag gooien om te vieren dat ik geslaagd ben.


Zo, dat waren een paar hersenspinsels en mijn nieuwe gestreepte broek. Had ik je al verteld dat ik van streepjes hou? Als dat nog niet zo was, vertel ik het je bij deze. Misschien kan ik ooit een blogpost vol streepjes maken, who knows.

Tot snel!

Liefs,
Dilys

(Wist je trouwens dat Heks'nkaas met tomaat en basilicum echt heel erg lekker is? Vooral op een stukje Turks brood. Over random feitjes gesproken.)

7 opmerkingen:

 1. De broek is leeeeuk! En die twee vingers, ach ik doe ze ook nog steeds (en stiekem vind ik het wel heel erg leuk om te doen, oeps) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah, wat een toffe broek, hij staat je goed! Spannend dat jij ook in je examenjaar zit, ik zit er ook in en bah, ik word al misselijk als ik aan mijn examens denk. Maar goed, wanneer ben je jarig? Kan ik je misschien een kaartje sturen :)?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is zo lief!!! Zullen we een kaartjes swap doen? Dan stuur ik er jou ook eentje!

   Verwijderen
  2. Oeh, ja! Dat is helemaal een leuk idee :) Ik mail je vanmiddag anders wel eventjes

   Verwijderen
 3. Yass ik vind 'm zo leuk met die streepjes! Bij mij duren de examens nog één jaar haha, alvast succes ;)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahahahahah! Wat schrijf jij ongelofelijk leuk zeg! Over die oplader, hahah, ik moet denk ik ook maar weer opgeladen worden na drie zware weken school haha. Gelukkig heb ik nog 3 jaar, dus voor mij staat die stress van studie keuzes nog behoorlijk ver weg! Pfjoe!
  Maar die broek! Hoe leuk?! Wat een geluk dat je die bent tegen gekomen! Hij staat je ook onwijs goed!
  Ik wil je ook een kaartje sturen voor je verjaardag! Misschien vindt je het leuk als ik iets voor je teken? Je mag me altijd een mailtje sturen met je postadres naar myrtheschuijt@gmail.com (wees maar niet bang, ik zal je niet gaan stalken haha), wie weet ligt er dan misschien binnenkort een verrassing op je deurmat ^_^. Kijk maar! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Meid ik vindt je broek echt super leuk! Hebben ze die toevallig nog in meerdere kleuren of weet je dat niet?

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!

zondag 30 augustus 2015

7 Ik hees mezelf in een nieuwe broek


Okay wacht, voordat ik van alles ga vertellen over die broek waar ik mezelf in heb gehesen, wil ik even een momentje voor die kabel die m'n kont in lijkt te gaan. Alsof ik even aan het opladen ben. Ja toch? Goed, dat was het momentje, nu weer over naar de broek. Ik kocht hem gister, surprise surprise, bij de tweedehands winkel. Hij zit niet helemaal overal perfect fantastisch mooi, maar hij kan er mee door. Ik ben er blij mee!


Ik weet dat die twee vingers eigenlijk niet meer kunnen, maar oh well. Herken je de ansichtkaart met het ijsje erop? Ik moet hem af en toe weer even aandrukken omdat het plakband soms oververmoeid lijkt te worden, maar verder doet 'ie prima z'n werk daar op die witte muur. Ik ben nog steeds bezig met het zoeken naar leuke plaatjes die erbij kunnen, en ik hoop stiekem dat ik voor mijn verjaardag nog wat mooie kaartjes binnenkrijg.

En dan volgen nu wat persoonlijke huppelflufjes. School is weer begonnen en komende week starten de volleybal trainingen ook weer. Ik vind het aan de ene kant wel leuk, maar aan de andere kant betekend dat de weken daardoor voller worden en soms net een beetje té druk zijn. Maar dat komt misschien ook doordat ik nu de vrije zomerweken gewend ben, en het is ook fijn om door de week iets te doen. (Nu lijkt het net alsof ik de hele zomer geen steek heb uitgevoerd, maar ik heb niet echt zin om dat argument te ontkrachten dus ik vind het allemaal prima.) Verder ga ik zelf ook training geven, en ik vind het nogal spannend. Straks blijken al die kinderen allergisch te zijn voor mensen van wie de naam begint met DIL, of rennen ze allemaal huilend weg als ze mijn gezicht zien. Ach, als dat het ergste is wat er kan gebeuren heb ik het er denk ik wel voor over. Ook stap ik het examenjaar in, en begint het inmiddels lichtelijk te kriebelen in mijn linker kleine teen. Wat moet ik doen als ik geslaagd ben? Wat wil ik studeren, en waar? Ga ik al uit huis, of blijf ik nog een jaartje? Of twee? Waar ik wel vrij zeker van ben is dat ik geen tussenjaar neem. Ik heb juist zin om iets te studeren waar mijn interesse bij/in/iets anders ligt, alleen weet ik dus nog niet precies wat dat nou precies moet zijn. Ik heb nog even, godzijdank. En ik moet er eerst maar voor zorgen dat ik met m'n high school musical hoedje mag gooien om te vieren dat ik geslaagd ben.


Zo, dat waren een paar hersenspinsels en mijn nieuwe gestreepte broek. Had ik je al verteld dat ik van streepjes hou? Als dat nog niet zo was, vertel ik het je bij deze. Misschien kan ik ooit een blogpost vol streepjes maken, who knows.

Tot snel!

Liefs,
Dilys

(Wist je trouwens dat Heks'nkaas met tomaat en basilicum echt heel erg lekker is? Vooral op een stukje Turks brood. Over random feitjes gesproken.)

7 opmerkingen:

 1. De broek is leeeeuk! En die twee vingers, ach ik doe ze ook nog steeds (en stiekem vind ik het wel heel erg leuk om te doen, oeps) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah, wat een toffe broek, hij staat je goed! Spannend dat jij ook in je examenjaar zit, ik zit er ook in en bah, ik word al misselijk als ik aan mijn examens denk. Maar goed, wanneer ben je jarig? Kan ik je misschien een kaartje sturen :)?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is zo lief!!! Zullen we een kaartjes swap doen? Dan stuur ik er jou ook eentje!

   Verwijderen
  2. Oeh, ja! Dat is helemaal een leuk idee :) Ik mail je vanmiddag anders wel eventjes

   Verwijderen
 3. Yass ik vind 'm zo leuk met die streepjes! Bij mij duren de examens nog één jaar haha, alvast succes ;)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahahahahah! Wat schrijf jij ongelofelijk leuk zeg! Over die oplader, hahah, ik moet denk ik ook maar weer opgeladen worden na drie zware weken school haha. Gelukkig heb ik nog 3 jaar, dus voor mij staat die stress van studie keuzes nog behoorlijk ver weg! Pfjoe!
  Maar die broek! Hoe leuk?! Wat een geluk dat je die bent tegen gekomen! Hij staat je ook onwijs goed!
  Ik wil je ook een kaartje sturen voor je verjaardag! Misschien vindt je het leuk als ik iets voor je teken? Je mag me altijd een mailtje sturen met je postadres naar myrtheschuijt@gmail.com (wees maar niet bang, ik zal je niet gaan stalken haha), wie weet ligt er dan misschien binnenkort een verrassing op je deurmat ^_^. Kijk maar! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Meid ik vindt je broek echt super leuk! Hebben ze die toevallig nog in meerdere kleuren of weet je dat niet?

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat, ik wordt echt blij van leuke comments!.
Note:
1. Make sure to click the "Subscribe By Email" link below the comment to be notified of follow up comments and replies.
2. Please "Do Not Spam" - Spam comments will be deleted immediately upon our review.
3. Please "Do Not Add Links" to the body of your comment as they will not be published.
4. Only "English" comments shall be approved.
5. If you have a problem check first the comments, maybe you will find the solution there.

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!