13 Het openluchtmuseum

zondag 10 juli 2016

Window photography

Vorige week zondag hadden mooi en slecht weer een knipperlicht relatie. Nadat het met bakken uit de hemel viel kon je weer je jas uitdoen omdat opeens de zon weer fel scheen, waarbij je vervolgens weer zo snel mogelijk naar de paraplu grijpt omdat het begint te onweren. Super Hollands natuurlijk, dat ik nu over het weer begin, maar Hollands was ook de plek waar we zondag waren met de familie. Het openluchtmuseum (oooooooh wat een goed bruggetje).


Maar dat was dus wel net jammer; ga je vol goede moed een museum bezoeken waarbij vele bezichtigingen buiten zijn, is het weer om te huilen. Soms dan, want het was immers knipperlichtweer. Toch mocht dat de pret niet bederven want we waren gezellig met alle Eikelboompjes en regendansjes doen met mijn nichtje maakte toch heel wat goed. Ondanks dat was een van de eerste stops toch bij een warm tentje waar we pannekoeken, of in mijn geval een broodje, aten en wachtten tot te zon weer tevoorschijn kwam.


Toen 'ie tevoorschijn kwam dwong ik iedereen model te staan (dat is ook het leuke aan nichtjes, die willen dat namelijk wel) en klikte ik wat foto's weg in het groen.

Het Openlucht museum

Verder bekeken we huisjes, molens, oud speelgoed (zoals die gekke fiets hierboven), wasserettes van vroeger en stapten we een paar keer in de tram die door het museum rijdt. Eigenlijk heb ik niet eens zo heel veel foto's gemaakt, maar ik denk dat dat komt door de regenbuien. Maar het was gezellig, en daar ging het om. Aan het eind van de middag reden we met z'n allen naar het huis van opa en oma, waar we samen aten en ik nog meer foto's maakte. Die zie je de volgende keer!

Liefs,
Dilys

13 opmerkingen:

 1. Oooh het openluchtmuseum is zoooo leuk!! Wat n mooie plaatjes heb je geschoten, vooral die eerste van je nichtje vind ik echt mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah het Openluchtmuseum! Heb ik leuke herinneringen aan, wij gingen daar een keer heen als excursie op de basisschool én de middelbare school (en stiekem wil ik nog wel weer een keertje haha). Pretty foto's heb je gemaakt, leuk zulke nichtjes die model willen staan. Mag ik ze eens lenen? ;) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sire! Ik kan ze zo op de post doe, haha! Ik was geloof ik nog nooit naar dit museum geweest (hoewel m'n mama beweerd dat ik er wel al eerder ben geweest, dus dat zal denk ik wel :) )

   Verwijderen
 3. Iedere keer hebben mijn ouders het over het openluchtmuseum, maar intussen ben ik er nog nooit geweest. Leuk zo'n dagje met familie en wat een lieve nichtjes heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk! Mooie foto's weer! En die nichtjes zijn inderdaad heel handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. echt super tof!
  Wat een fijne foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je foto's Dilys, ik vind ze echt zoooo mooi altijd! Wat een schattig nichtje heb je daar, die foto dat ze aan het eten was vind ik echt perfect. En je ander nichtje wil ik ook wel altijd eens lenen haha! Altijd handig he, modellen in de familie :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt suuuper gezellig! Reading your stories always make me feel relaxed! I love feeling cozy along with a rainy weather!! Here on the island it's kinda cloudy so it feels sooo nice while reading wonderful heartwarming post! Even when it's sunny here where I live, your words and photos always manage to bring a cozy sphere!
  Jade xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. THAT'S SO SWEET!!! Ik krijg er een glimlach van op m'n gezicht :) Dankjewel!!

   Verwijderen

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!

zondag 10 juli 2016

13 Het openluchtmuseum

Window photography

Vorige week zondag hadden mooi en slecht weer een knipperlicht relatie. Nadat het met bakken uit de hemel viel kon je weer je jas uitdoen omdat opeens de zon weer fel scheen, waarbij je vervolgens weer zo snel mogelijk naar de paraplu grijpt omdat het begint te onweren. Super Hollands natuurlijk, dat ik nu over het weer begin, maar Hollands was ook de plek waar we zondag waren met de familie. Het openluchtmuseum (oooooooh wat een goed bruggetje).


Maar dat was dus wel net jammer; ga je vol goede moed een museum bezoeken waarbij vele bezichtigingen buiten zijn, is het weer om te huilen. Soms dan, want het was immers knipperlichtweer. Toch mocht dat de pret niet bederven want we waren gezellig met alle Eikelboompjes en regendansjes doen met mijn nichtje maakte toch heel wat goed. Ondanks dat was een van de eerste stops toch bij een warm tentje waar we pannekoeken, of in mijn geval een broodje, aten en wachtten tot te zon weer tevoorschijn kwam.


Toen 'ie tevoorschijn kwam dwong ik iedereen model te staan (dat is ook het leuke aan nichtjes, die willen dat namelijk wel) en klikte ik wat foto's weg in het groen.

Het Openlucht museum

Verder bekeken we huisjes, molens, oud speelgoed (zoals die gekke fiets hierboven), wasserettes van vroeger en stapten we een paar keer in de tram die door het museum rijdt. Eigenlijk heb ik niet eens zo heel veel foto's gemaakt, maar ik denk dat dat komt door de regenbuien. Maar het was gezellig, en daar ging het om. Aan het eind van de middag reden we met z'n allen naar het huis van opa en oma, waar we samen aten en ik nog meer foto's maakte. Die zie je de volgende keer!

Liefs,
Dilys

13 opmerkingen:

 1. Oooh het openluchtmuseum is zoooo leuk!! Wat n mooie plaatjes heb je geschoten, vooral die eerste van je nichtje vind ik echt mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah het Openluchtmuseum! Heb ik leuke herinneringen aan, wij gingen daar een keer heen als excursie op de basisschool én de middelbare school (en stiekem wil ik nog wel weer een keertje haha). Pretty foto's heb je gemaakt, leuk zulke nichtjes die model willen staan. Mag ik ze eens lenen? ;) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sire! Ik kan ze zo op de post doe, haha! Ik was geloof ik nog nooit naar dit museum geweest (hoewel m'n mama beweerd dat ik er wel al eerder ben geweest, dus dat zal denk ik wel :) )

   Verwijderen
 3. Iedere keer hebben mijn ouders het over het openluchtmuseum, maar intussen ben ik er nog nooit geweest. Leuk zo'n dagje met familie en wat een lieve nichtjes heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk! Mooie foto's weer! En die nichtjes zijn inderdaad heel handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. echt super tof!
  Wat een fijne foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je foto's Dilys, ik vind ze echt zoooo mooi altijd! Wat een schattig nichtje heb je daar, die foto dat ze aan het eten was vind ik echt perfect. En je ander nichtje wil ik ook wel altijd eens lenen haha! Altijd handig he, modellen in de familie :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt suuuper gezellig! Reading your stories always make me feel relaxed! I love feeling cozy along with a rainy weather!! Here on the island it's kinda cloudy so it feels sooo nice while reading wonderful heartwarming post! Even when it's sunny here where I live, your words and photos always manage to bring a cozy sphere!
  Jade xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. THAT'S SO SWEET!!! Ik krijg er een glimlach van op m'n gezicht :) Dankjewel!!

   Verwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat, ik wordt echt blij van leuke comments!.
Note:
1. Make sure to click the "Subscribe By Email" link below the comment to be notified of follow up comments and replies.
2. Please "Do Not Spam" - Spam comments will be deleted immediately upon our review.
3. Please "Do Not Add Links" to the body of your comment as they will not be published.
4. Only "English" comments shall be approved.
5. If you have a problem check first the comments, maybe you will find the solution there.

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!