7 het nieuwe jaar

zaterdag 31 december 2016


Heerlijk cliché, maar toch iets wat zo ongeveer de hele populatie aan mensen ooit doet op de 31e van december; terugblikken op het laatste jaar. Want voor je het weet wordt er weer een tiende aan die grote teller toegevoegd. Tweeduizendzeventien. 2017. Bij de jaarwisseling besef ik me dan ook weer extra hoe vreemd tijd is. En dat er ook ooit een jaar is geweest genaamd zestienhonderdtweeendertig (1632) en dat in dat jaar ook mensen leefden, en liepen, misschien wel op het exacte punt waar ik nu zit. Vreemd, vreemd vreemd. Maar ook bijzonder. Want wat gaat het komende jaar ons brengen? Of, beter van toepassing op deze post, wat heeft het afgelopen jaar mij gebracht?

Daarvoor moet ik echt even goed graven. De grote gebeurtenissen liggen nog wel dicht op het oppervlak, maar de iets minder grote, toch bijzondere dingen vloeien een beetje over in het dagelijks leven en zakken daardoor iets verder weg. Gelukkig heb ik een blog en kan ik precies teruglezen wat ik heb gedaan :). En ik zie net dat ik vorig jaar (klik) net zo iets heb geschreven, dus ik kan gelijk even checken of mijn verwachtingen van 2016 zijn uitgekomen. Gaat 'ie.


Mijn verwachtingen van 2016


Beginnen met studeren.
Check. Ik slaagde in een keer voor m'n examens, deed mee aan de selectieronde voor geneeskunde, waarvoor ik niet werd aangenomen, maar ik studeer toch echt nu LS&T aan de RuG. (zoveel afkortingen)

Rijbewijs halen en een baantje vinden.
Hmm, not so much.... Komt nog. Misschien een mooi plan voor in 2017? Hoewel ik nu wel meer oppasadresjes heb, maar ik weet niet of ik dat vind tellen.

Ik had niet echt meer verwachtingen of voornemens behalve het feit dat ik meer vlechten wilde dragen en sokken wilde bekijken. Dan door naar de hoogtepunten van 2016 voor mij. (ps. er zitten heel veel linkjes hieronder verstopt, dus je kan zo doorklikken naar de bijbehorende artikelen!)

Ik


Ging in februari naar een heel erg tof Imagine Dragons concert met vriendinnen.
Verbaasde me dat ik in een keer mijn examens haalde en ging studeren aan de uni.
Knipte mijn haar, stuurde kaartjes, maakte een hele lekkere taart en speelde heel veel ukelele.
Reisde onder andere naar Indonesië en Wenen maar ook in eigen land met de trein naar Zutphen, Amsterdam en Den Haag.
Sprak voor het eerst af met leuke Instagrammers / bloggers.
Klikte foto's in de lente, zomer, herfst en winter.
Werd 18 jaar oud en begon met mijn eigen zorgverzekering betalen.

En net zoals vorig jaar leerde ik natuurlijk weer nieuwe mensen kennen en kreeg ik een jaartje levenservaring erbij. Ik begin 2017 dus een beetje wijzer. Verder deed ik vast nog wel meer, maar dit is denk ik wel de rode draad van mijn afgelopen jaar.

Blogwise verdubbelde jullie bijna exact het aantal volgers op Bloglovin' wat betekend dat ik MEER DAN HONDERD VOLGERS HEB en dat is echt heel erg leuk (110 om precies te zijn). Zo cool dat mijn verhaaltjes en mijn foto's nog steeds gelezen worden, want daar ben ik écht heel dankbaar voor. Verder is mijn blog in het afgelopen jaar 20.049 keer bekeken en hebben jullie 760 reacties achter gelaten. <3


Ik ben heel benieuwd naar het komende jaar, en heb er eigenlijk wel heel veel zin in. En wat betreft voornemens heb ik wel een uitdaging voor mezelf: iets uit mijn comfort zone stappen en een beetje meer socializen en leuke dingen doen. We'll see! Verder zijn de foto's waar ik op sta gemaakt door de leuke Kimberly, haar Instagram is zeker even een kijkje waard!

Tot in 2017 guys!

Liefs,
Dilys

7 opmerkingen:

 1. Heel fijn 2017 voor jou! Dat rijbewijs lukt je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah lieve Dilys, ik voel me vereerd! En wat een leuke dingen heb je mee mogen maken in 2016. Die andere doelen komen vanzelf wel, maar je mag heel erg trots zijn op wat je al bereikt hebt. Nogmaals: ik ben super blij dat ik je heb leren kennen in 2016 en je hebt echt een hele toffe persoonlijkheid. Daar ga jij het nog ver mee schoppen (en dan wil ik wel als één van de eersten jouw handtekening natuurlijk als je beroemd wordt). See you in 2017 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat spannend, je rijbewijs halen! Komt vast goed net als het studeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel Dilys! Er gebeurt toch zoveel in zo'n jaar, haha. En wat sta je mooi op de foto's wauwie. Ik wens je een heel fijn en mooi 2017 toe! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te lezen en wat 'n mooie foto's! Gelukkig nieuwjaar!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woehoeeew, dat 2017 een prachtig jaar voor jou mag worden lieve Dilys! En dat je volgers verdriedubbelen, want je verdient ze allemaal. Veel liefs!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit overzichtje mocht toch echt niet ontbreken hoor. Fijn om terug te kijken en ik wist helemaal niet dat je nu op de uni zit! Echt tof. Nog een heel fijn nieuw jaar toegewenst. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!

zaterdag 31 december 2016

7 het nieuwe jaar


Heerlijk cliché, maar toch iets wat zo ongeveer de hele populatie aan mensen ooit doet op de 31e van december; terugblikken op het laatste jaar. Want voor je het weet wordt er weer een tiende aan die grote teller toegevoegd. Tweeduizendzeventien. 2017. Bij de jaarwisseling besef ik me dan ook weer extra hoe vreemd tijd is. En dat er ook ooit een jaar is geweest genaamd zestienhonderdtweeendertig (1632) en dat in dat jaar ook mensen leefden, en liepen, misschien wel op het exacte punt waar ik nu zit. Vreemd, vreemd vreemd. Maar ook bijzonder. Want wat gaat het komende jaar ons brengen? Of, beter van toepassing op deze post, wat heeft het afgelopen jaar mij gebracht?

Daarvoor moet ik echt even goed graven. De grote gebeurtenissen liggen nog wel dicht op het oppervlak, maar de iets minder grote, toch bijzondere dingen vloeien een beetje over in het dagelijks leven en zakken daardoor iets verder weg. Gelukkig heb ik een blog en kan ik precies teruglezen wat ik heb gedaan :). En ik zie net dat ik vorig jaar (klik) net zo iets heb geschreven, dus ik kan gelijk even checken of mijn verwachtingen van 2016 zijn uitgekomen. Gaat 'ie.


Mijn verwachtingen van 2016


Beginnen met studeren.
Check. Ik slaagde in een keer voor m'n examens, deed mee aan de selectieronde voor geneeskunde, waarvoor ik niet werd aangenomen, maar ik studeer toch echt nu LS&T aan de RuG. (zoveel afkortingen)

Rijbewijs halen en een baantje vinden.
Hmm, not so much.... Komt nog. Misschien een mooi plan voor in 2017? Hoewel ik nu wel meer oppasadresjes heb, maar ik weet niet of ik dat vind tellen.

Ik had niet echt meer verwachtingen of voornemens behalve het feit dat ik meer vlechten wilde dragen en sokken wilde bekijken. Dan door naar de hoogtepunten van 2016 voor mij. (ps. er zitten heel veel linkjes hieronder verstopt, dus je kan zo doorklikken naar de bijbehorende artikelen!)

Ik


Ging in februari naar een heel erg tof Imagine Dragons concert met vriendinnen.
Verbaasde me dat ik in een keer mijn examens haalde en ging studeren aan de uni.
Knipte mijn haar, stuurde kaartjes, maakte een hele lekkere taart en speelde heel veel ukelele.
Reisde onder andere naar Indonesië en Wenen maar ook in eigen land met de trein naar Zutphen, Amsterdam en Den Haag.
Sprak voor het eerst af met leuke Instagrammers / bloggers.
Klikte foto's in de lente, zomer, herfst en winter.
Werd 18 jaar oud en begon met mijn eigen zorgverzekering betalen.

En net zoals vorig jaar leerde ik natuurlijk weer nieuwe mensen kennen en kreeg ik een jaartje levenservaring erbij. Ik begin 2017 dus een beetje wijzer. Verder deed ik vast nog wel meer, maar dit is denk ik wel de rode draad van mijn afgelopen jaar.

Blogwise verdubbelde jullie bijna exact het aantal volgers op Bloglovin' wat betekend dat ik MEER DAN HONDERD VOLGERS HEB en dat is echt heel erg leuk (110 om precies te zijn). Zo cool dat mijn verhaaltjes en mijn foto's nog steeds gelezen worden, want daar ben ik écht heel dankbaar voor. Verder is mijn blog in het afgelopen jaar 20.049 keer bekeken en hebben jullie 760 reacties achter gelaten. <3


Ik ben heel benieuwd naar het komende jaar, en heb er eigenlijk wel heel veel zin in. En wat betreft voornemens heb ik wel een uitdaging voor mezelf: iets uit mijn comfort zone stappen en een beetje meer socializen en leuke dingen doen. We'll see! Verder zijn de foto's waar ik op sta gemaakt door de leuke Kimberly, haar Instagram is zeker even een kijkje waard!

Tot in 2017 guys!

Liefs,
Dilys

7 opmerkingen:

 1. Heel fijn 2017 voor jou! Dat rijbewijs lukt je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah lieve Dilys, ik voel me vereerd! En wat een leuke dingen heb je mee mogen maken in 2016. Die andere doelen komen vanzelf wel, maar je mag heel erg trots zijn op wat je al bereikt hebt. Nogmaals: ik ben super blij dat ik je heb leren kennen in 2016 en je hebt echt een hele toffe persoonlijkheid. Daar ga jij het nog ver mee schoppen (en dan wil ik wel als één van de eersten jouw handtekening natuurlijk als je beroemd wordt). See you in 2017 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat spannend, je rijbewijs halen! Komt vast goed net als het studeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel Dilys! Er gebeurt toch zoveel in zo'n jaar, haha. En wat sta je mooi op de foto's wauwie. Ik wens je een heel fijn en mooi 2017 toe! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te lezen en wat 'n mooie foto's! Gelukkig nieuwjaar!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woehoeeew, dat 2017 een prachtig jaar voor jou mag worden lieve Dilys! En dat je volgers verdriedubbelen, want je verdient ze allemaal. Veel liefs!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit overzichtje mocht toch echt niet ontbreken hoor. Fijn om terug te kijken en ik wist helemaal niet dat je nu op de uni zit! Echt tof. Nog een heel fijn nieuw jaar toegewenst. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat, ik wordt echt blij van leuke comments!.
Note:
1. Make sure to click the "Subscribe By Email" link below the comment to be notified of follow up comments and replies.
2. Please "Do Not Spam" - Spam comments will be deleted immediately upon our review.
3. Please "Do Not Add Links" to the body of your comment as they will not be published.
4. Only "English" comments shall be approved.
5. If you have a problem check first the comments, maybe you will find the solution there.

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!