11 ik verkeer in dubio

zaterdag 3 december 2016


Ik ben Dilys, en ik verkeer in dubio. Ik klik foto's, bewerk foto's, maar zet geen foto's hier op 'mijn stukje internet'. Ik heb last van wat sommige mensen een stemmetje noemen, maar bij mij is het meer een gevoel. Het Dubio Gevoel. Het verteld me dat ik op z'n minst iets nuttigs te vertellen moet hebben. 'Want een nutteloos verhaaltje, daar heeft toch niemand iets aan?' Vandaar de post die ik 'Niet echt de moeite waard' noemde van een tijdje geleden (klik) en vandaar dus ook dat ik de laatste tijd niet zo heel actief ben hier. Maar goed, 'mijn stukje internet' staat volgens mijn zelfgeschreven blog omschrijving vol 'onzin' en 'gebrabbel', en misschien is dat ook okay. Dus vandaag negeer ik dat Dubio Gevoel even en ga ik lekker nutteloze onzin brabbelen.


Zo gezegd zo gedaan, want kijk wat ik al heb getypt hierboven. Maar het is wel jammer, want dat dubio gevoel remt me een beetje om foto's te maken. In m'n hoofd moet het origineler en leuker, en niet alleen straatjes in Groningen of steeds diezelfde plek hier in het dichtstbijzijnde park met Madelief. Alleen als ik naar Zutphen ga zijn het opnieuw weer die straatjes, maar dan met een andere naam. Tsja. Dubio, dubio, dubio.

Ik hoop dat ik het gevoel een beetje los kan laten, en gewoon weer net als eerst plaatjes kan klikken en verhaaltjes kan schrijven, want dat was ook waarom ik deze blog begon; als platform om die plaatjes en verhaaltjes te delen zonder dat het er per se om ging dat genoeg mensen het leuk zouden vinden.Oh, en om nog even context om deze foto's te geven: dit was vanmiddag / eind van de middag. Very koud, maar ook, zoals de Engelsen dat zo mooi kunnen omschrijven, very crisp. Zonnige maar ademwolkjes-dag op de zorgboerderij, waar Madelief dieren ging voeren en ik samen met mama naar de schaapjes wandelde.

Als laatste nog de vraag naar jou mening over het Dubio Gevoel. Herkenbaar? En wat vind jij van nutteloos gebrabbel?

Liefs,
Dilys

11 opmerkingen:

 1. Ja, dat is wat een blog bijzonder maakt, die gedachte van de ander hoe nutteloos het soms ook is het kan sommige toch weer aan het denken maken of gewoon wat opfleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is natuurlijk ook weer zo! Dankjewel voor je fijne reactie! :)

   Verwijderen
 2. Dilys, je foto's zijn echt al meer dan genoeg om me telkens met een blij gevoel achter te laten hoor! En je teksten erbij maken het altijd lekker fris en luchtig, hihi. Doe maar gewoon je eigen ding, daar houden we van :D fijne zondag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is zo lief Silke!! <3 Echt, dat maakt me blij. Dankjewel :)

   Verwijderen
 3. Jaa, zo herkenbaar! ik heb zo veel foto's waar ik niet mee doe! Maar lieve Dilys, ik hou van jou niets-gepraat, het gaat toch altijd weer over iets en is gewoon heerlijk om te lezen! En ik hou ook van je foto's (dus gooi maar gewoon de hele rateplan online, ik zit hier braaf achter m'n schermpie te wachten hoor! :) die bij de schapen zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Arjanne voor deze comment want dit maakt me blij en gewoon ja.. Doet me heel erg goed. Dat bedoel ik. Dankjedankjedankjewel!! (ik heb heel veel zin om je weer te zien!)

   Verwijderen
 4. Heel herkenbaar dit! Maarre, nergens voor nodig dat gevoel. Echt niet. Je artikeltjes zijn altijd een feest om te lezen (ook al reageerde ik niet zoveel de afgelopen tijd #druk, ik las ze wel!). En dan met die foto's erbij, luv it! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja wel herkenbaar hoor! Maaar ik vind juist jouw klets-artikeltjes heel leuk om te lezen en je foto's zijn heel mooi, dus het gevoel is echt niet nodig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind sowieso deze foto's al helemaal leuk en geweldig! Liefde voor de bewerking ❤ En ik hoop dat je altijd blijft doorgaan net je fijne schrijfseltjes. Lovv.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh Dilys <3 juist dit soort artikels zijn heel fijn om te lezen. Maar ik snap je punt, ik heb het ook hoor! Je bent bang dat mensen het niet interessant genoeg vinden, maar dat vinden we allemaal wel! Check de reacties hierboven!! En ik heb het soms druk waardoor ik je posts pas heel laat lees, maar ik lees ze wel! En echt: zulke artikels zijn heel fijn om te lezen en met je foto's is een artikel helemaal compleet en perfect!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!

zaterdag 3 december 2016

11 ik verkeer in dubio


Ik ben Dilys, en ik verkeer in dubio. Ik klik foto's, bewerk foto's, maar zet geen foto's hier op 'mijn stukje internet'. Ik heb last van wat sommige mensen een stemmetje noemen, maar bij mij is het meer een gevoel. Het Dubio Gevoel. Het verteld me dat ik op z'n minst iets nuttigs te vertellen moet hebben. 'Want een nutteloos verhaaltje, daar heeft toch niemand iets aan?' Vandaar de post die ik 'Niet echt de moeite waard' noemde van een tijdje geleden (klik) en vandaar dus ook dat ik de laatste tijd niet zo heel actief ben hier. Maar goed, 'mijn stukje internet' staat volgens mijn zelfgeschreven blog omschrijving vol 'onzin' en 'gebrabbel', en misschien is dat ook okay. Dus vandaag negeer ik dat Dubio Gevoel even en ga ik lekker nutteloze onzin brabbelen.


Zo gezegd zo gedaan, want kijk wat ik al heb getypt hierboven. Maar het is wel jammer, want dat dubio gevoel remt me een beetje om foto's te maken. In m'n hoofd moet het origineler en leuker, en niet alleen straatjes in Groningen of steeds diezelfde plek hier in het dichtstbijzijnde park met Madelief. Alleen als ik naar Zutphen ga zijn het opnieuw weer die straatjes, maar dan met een andere naam. Tsja. Dubio, dubio, dubio.

Ik hoop dat ik het gevoel een beetje los kan laten, en gewoon weer net als eerst plaatjes kan klikken en verhaaltjes kan schrijven, want dat was ook waarom ik deze blog begon; als platform om die plaatjes en verhaaltjes te delen zonder dat het er per se om ging dat genoeg mensen het leuk zouden vinden.Oh, en om nog even context om deze foto's te geven: dit was vanmiddag / eind van de middag. Very koud, maar ook, zoals de Engelsen dat zo mooi kunnen omschrijven, very crisp. Zonnige maar ademwolkjes-dag op de zorgboerderij, waar Madelief dieren ging voeren en ik samen met mama naar de schaapjes wandelde.

Als laatste nog de vraag naar jou mening over het Dubio Gevoel. Herkenbaar? En wat vind jij van nutteloos gebrabbel?

Liefs,
Dilys

11 opmerkingen:

 1. Ja, dat is wat een blog bijzonder maakt, die gedachte van de ander hoe nutteloos het soms ook is het kan sommige toch weer aan het denken maken of gewoon wat opfleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is natuurlijk ook weer zo! Dankjewel voor je fijne reactie! :)

   Verwijderen
 2. Dilys, je foto's zijn echt al meer dan genoeg om me telkens met een blij gevoel achter te laten hoor! En je teksten erbij maken het altijd lekker fris en luchtig, hihi. Doe maar gewoon je eigen ding, daar houden we van :D fijne zondag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is zo lief Silke!! <3 Echt, dat maakt me blij. Dankjewel :)

   Verwijderen
 3. Jaa, zo herkenbaar! ik heb zo veel foto's waar ik niet mee doe! Maar lieve Dilys, ik hou van jou niets-gepraat, het gaat toch altijd weer over iets en is gewoon heerlijk om te lezen! En ik hou ook van je foto's (dus gooi maar gewoon de hele rateplan online, ik zit hier braaf achter m'n schermpie te wachten hoor! :) die bij de schapen zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Arjanne voor deze comment want dit maakt me blij en gewoon ja.. Doet me heel erg goed. Dat bedoel ik. Dankjedankjedankjewel!! (ik heb heel veel zin om je weer te zien!)

   Verwijderen
 4. Heel herkenbaar dit! Maarre, nergens voor nodig dat gevoel. Echt niet. Je artikeltjes zijn altijd een feest om te lezen (ook al reageerde ik niet zoveel de afgelopen tijd #druk, ik las ze wel!). En dan met die foto's erbij, luv it! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja wel herkenbaar hoor! Maaar ik vind juist jouw klets-artikeltjes heel leuk om te lezen en je foto's zijn heel mooi, dus het gevoel is echt niet nodig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind sowieso deze foto's al helemaal leuk en geweldig! Liefde voor de bewerking ❤ En ik hoop dat je altijd blijft doorgaan net je fijne schrijfseltjes. Lovv.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh Dilys <3 juist dit soort artikels zijn heel fijn om te lezen. Maar ik snap je punt, ik heb het ook hoor! Je bent bang dat mensen het niet interessant genoeg vinden, maar dat vinden we allemaal wel! Check de reacties hierboven!! En ik heb het soms druk waardoor ik je posts pas heel laat lees, maar ik lees ze wel! En echt: zulke artikels zijn heel fijn om te lezen en met je foto's is een artikel helemaal compleet en perfect!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat, ik wordt echt blij van leuke comments!.
Note:
1. Make sure to click the "Subscribe By Email" link below the comment to be notified of follow up comments and replies.
2. Please "Do Not Spam" - Spam comments will be deleted immediately upon our review.
3. Please "Do Not Add Links" to the body of your comment as they will not be published.
4. Only "English" comments shall be approved.
5. If you have a problem check first the comments, maybe you will find the solution there.

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!