16 mistige dagen en bevroren blaadjes

woensdag 4 januari 2017


De afgelopen periode ben ik de mist gaan waarderen. Het doet de omgeving veranderen in een soort film setting, en samen met bijvoorbeeld een zonsondergang geeft dit een prachtig uitzicht om naar te staren tijdens de fietsroute van school naar huis. Gelukkig hoefde ik die weg deze en afgelopen week niet te volgen want het was ten slotte vakantie, dus ik kon rustig na het uitslapen mijn camera meenemen en in m'n slonzigste outfit (ik had zeg maar nog net geen 2 verschillende schoenen aan) de mist op de kiek zetten. En de bevroren blaadjes, natuurlijk.

Kijk. Dit was nou de perfecte gelegenheid geweest om een mooi filosofisch verhaaltje te schrijven vol metaforen over het leven, zoals bloggers tegen wie ik opkijk dat doen, maar in plaats daarvan vertel ik over wat er net niet aan mijn voeten zit. Ugh. Ergens gaat het mis. Naja, ik laat het maar gewoon staan. Misschien roepen de foto's bij jou gewoon vanzelf al een filosofisch verhaaltje vol metaforen over het leven op, en hebben ze niet eens meer een mooie introductie nodig :).


Veel meer heb ik er eigenlijk niet echt over te zeggen, so this is where i leave you. Wacht. Ik ben Harry Potter aan het lezen en ik heb een sterk vermoeden dat Firenze dit heeft gezegd in deel 1. Even checken. Jup, bij mij op pagina 279. Oh jeez, waar gaat het heen met mij. Ik ben bang dat je nog lang kunt wachten op filosofische verhaaltjes vol metaforen over het leven, in plaats daarvan vertel ik je over wat er nog net niet aan mijn voeten zit én maak ik ook nog gebruik van een Harry Potter reference. Het moet niet gekker worden.

Adieu!

(sorry. ik heb ook echt geen idee hoe dit artikel tot stand is gekomen. mijn hersenen zijn full of shit denk ik.)

16 opmerkingen:

 1. Heerlijk toch, gewoon lekker van je afschrijven. Het zijn trouwens ook echt mooie foto's geworden, toffe bewerking.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik krijg altijd een grote glimlach op mijn gezicht zodra ik jouw posts lees, je hebt echt je eigen stijltje, me lufs it! En ook veel liefde voor de Harry Potter quote aan het eind (ik ben nu Harry Potter aan het kijken op tv hihi)! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieve Eva! Fijne comment met een mooi compliment :) En ik kwam er vandaag achter dat in de vakantie een soort Harry Potter marathon was! Compleet gemist helaas...

   Verwijderen
 3. Haha, heerlijk geschreven dit! Dikke liefde voor Harry Potter :D En jouw foto's natuurlijk, dat blaadje is zo goed gelukt! (althans, je foto ervan dan ;)) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Harry Potter referenties komen nooit ongepast hoor (nouja, in mijn ogen ;))
  Gave foto's trouwens! Alles ziet er zoveel mooier uit wanneer het een beetje gevroren heeft <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he? Mee eens! Zeker als de kou figuurtjes in het ijs achterlaat, en leuk om te zien dat best veel lezers ook van Harry Potter houden!

   Verwijderen
 5. Hoe mooi de natuur soms kan zijn. Ik vind je random artikeltjes leuk, dat maakt het zo luchtig om te lezen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele pretty foto's, wauwie! En een fijn artikeltje, ik vind het zó leuk hoe je schrijft! Heerlijk om te lezen. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, zo'n leuke post! Whoo, ik ben ook erg hoor "this is where i leave you" herkende ik ook haha! Prachtige fotootjes! En je nieuwe gele details in je layout zijn echt leeeeeuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. WOEHOEEE!! Dankjewel, ik ben ook blij met de gele details! In ieder geval een verbetering. En yes, HP fangirl al the way :)

   Verwijderen
 8. Aahh leuk! Ik vind het juist heel leuk hoe je schrijft. En mooie foto's ook, de winter kan zo mooi zijn.. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief! En inderdaad, de winter heeft wel iets! Het sneeuwde hier gisteren ook, geeft toch weer een twist aan de omgeving :)

   Verwijderen
 9. Ik houd echt van deze foto's. De mist en vorst laten de wereld er net even wat mooier en magischer uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!

woensdag 4 januari 2017

16 mistige dagen en bevroren blaadjes


De afgelopen periode ben ik de mist gaan waarderen. Het doet de omgeving veranderen in een soort film setting, en samen met bijvoorbeeld een zonsondergang geeft dit een prachtig uitzicht om naar te staren tijdens de fietsroute van school naar huis. Gelukkig hoefde ik die weg deze en afgelopen week niet te volgen want het was ten slotte vakantie, dus ik kon rustig na het uitslapen mijn camera meenemen en in m'n slonzigste outfit (ik had zeg maar nog net geen 2 verschillende schoenen aan) de mist op de kiek zetten. En de bevroren blaadjes, natuurlijk.

Kijk. Dit was nou de perfecte gelegenheid geweest om een mooi filosofisch verhaaltje te schrijven vol metaforen over het leven, zoals bloggers tegen wie ik opkijk dat doen, maar in plaats daarvan vertel ik over wat er net niet aan mijn voeten zit. Ugh. Ergens gaat het mis. Naja, ik laat het maar gewoon staan. Misschien roepen de foto's bij jou gewoon vanzelf al een filosofisch verhaaltje vol metaforen over het leven op, en hebben ze niet eens meer een mooie introductie nodig :).


Veel meer heb ik er eigenlijk niet echt over te zeggen, so this is where i leave you. Wacht. Ik ben Harry Potter aan het lezen en ik heb een sterk vermoeden dat Firenze dit heeft gezegd in deel 1. Even checken. Jup, bij mij op pagina 279. Oh jeez, waar gaat het heen met mij. Ik ben bang dat je nog lang kunt wachten op filosofische verhaaltjes vol metaforen over het leven, in plaats daarvan vertel ik je over wat er nog net niet aan mijn voeten zit én maak ik ook nog gebruik van een Harry Potter reference. Het moet niet gekker worden.

Adieu!

(sorry. ik heb ook echt geen idee hoe dit artikel tot stand is gekomen. mijn hersenen zijn full of shit denk ik.)

16 opmerkingen:

 1. Heerlijk toch, gewoon lekker van je afschrijven. Het zijn trouwens ook echt mooie foto's geworden, toffe bewerking.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik krijg altijd een grote glimlach op mijn gezicht zodra ik jouw posts lees, je hebt echt je eigen stijltje, me lufs it! En ook veel liefde voor de Harry Potter quote aan het eind (ik ben nu Harry Potter aan het kijken op tv hihi)! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieve Eva! Fijne comment met een mooi compliment :) En ik kwam er vandaag achter dat in de vakantie een soort Harry Potter marathon was! Compleet gemist helaas...

   Verwijderen
 3. Haha, heerlijk geschreven dit! Dikke liefde voor Harry Potter :D En jouw foto's natuurlijk, dat blaadje is zo goed gelukt! (althans, je foto ervan dan ;)) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Harry Potter referenties komen nooit ongepast hoor (nouja, in mijn ogen ;))
  Gave foto's trouwens! Alles ziet er zoveel mooier uit wanneer het een beetje gevroren heeft <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he? Mee eens! Zeker als de kou figuurtjes in het ijs achterlaat, en leuk om te zien dat best veel lezers ook van Harry Potter houden!

   Verwijderen
 5. Hoe mooi de natuur soms kan zijn. Ik vind je random artikeltjes leuk, dat maakt het zo luchtig om te lezen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele pretty foto's, wauwie! En een fijn artikeltje, ik vind het zó leuk hoe je schrijft! Heerlijk om te lezen. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, zo'n leuke post! Whoo, ik ben ook erg hoor "this is where i leave you" herkende ik ook haha! Prachtige fotootjes! En je nieuwe gele details in je layout zijn echt leeeeeuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. WOEHOEEE!! Dankjewel, ik ben ook blij met de gele details! In ieder geval een verbetering. En yes, HP fangirl al the way :)

   Verwijderen
 8. Aahh leuk! Ik vind het juist heel leuk hoe je schrijft. En mooie foto's ook, de winter kan zo mooi zijn.. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief! En inderdaad, de winter heeft wel iets! Het sneeuwde hier gisteren ook, geeft toch weer een twist aan de omgeving :)

   Verwijderen
 9. Ik houd echt van deze foto's. De mist en vorst laten de wereld er net even wat mooier en magischer uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat, ik wordt echt blij van leuke comments!.
Note:
1. Make sure to click the "Subscribe By Email" link below the comment to be notified of follow up comments and replies.
2. Please "Do Not Spam" - Spam comments will be deleted immediately upon our review.
3. Please "Do Not Add Links" to the body of your comment as they will not be published.
4. Only "English" comments shall be approved.
5. If you have a problem check first the comments, maybe you will find the solution there.

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!