9 outfitje in de sneeuw

maandag 2 januari 2017


Kiezen is niet mijn sterkste punt, dus wanneer iemand vraagt wat mijn favoriet is, de zomer, winter, herfst of lente, weet ik nooit echt wat ik moet antwoorden. Net kwam er echter een gedachte bij me naar binnen: ik ben gewoon een seizoensliefhebber. Na het ene komt het andere en die verandering vind ik juist fijn. Weer iets nieuws om naar uit te kijken, positief en minder positief. Zo brengt de winter mooie witte vlaktes en mistige uitzichten met zich mee, maar ook een kant van mij die er álles aandoet om niet van de fiets af te pleuren. Met traanogen van concentratie trap ik door de bevroren en gladde straten heen om het ijs te ontwijken, en dat was dus ook precies wat ik vandaag deed.


alle dingen die ik aan heb zijn van de · H&M · behalve mijn schoenen van · Dr. Martens · 

Maar ondanks de grote kans op valpartijen en een loopneus die een soort hans en grietje spoor achterlaat op weg terug naar huis, is de winter ook wel heel fijn. De frisse dagen met blauwe luchten doen toch goeds voor je humeur, en ook, al zeg ik het zelf, voor de foto's die ik afgelopen zondag met Madelief schoot. Ik droeg een paar nieuwe dingen die ik scoorde in de sale, speelde een beetje met poseren, en verder was het gewoon een fijne, frisse zondag.

Liefs!

9 opmerkingen:

 1. Jij mooie meid <3 Die outfit vind ik echt heel erg leuk, zo'n grijze trui zou ik ook wel nog kunnen gebruiken, hihi. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een fijne foto's in de sneeuw. Pretty youu! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou echt van je stijl! Ik zou je kleren ook willen dragen, haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh seizoensliefhebber is echt het perfecte antwoord (behalve als het regent dan). Echt hele leuke fototies meid! Love 'm en je Docs en je muts <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh, zulke pretteh foto's! haha, ik ben echt een dom ei, eerst had ik helemaal niet door dat je op de latere foto's je trui -die overigens echt superleuk is en er heeel fijn uitziet maar goed- uit had, domdomdom.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt alles owrdt mooier met sneeuw, je hebt ook echt een leuke outfit aan vooral die trui vindt ik tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Seizoensliefhebber is gewoon écht een heel goed woord. Oh, en ik vind die drie foto's naast elkaar echt leuk, kan zo in een tijdschrift ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke maar toch simpele outfit! En ja, iedereen heeft last van een loopneus en snotjes... Kusjes Shani

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh deze foto's zijn prachtig Dilys. Zo leuk geschreven haha je inleiding, ik herken mezelf erin :')

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!

maandag 2 januari 2017

9 outfitje in de sneeuw


Kiezen is niet mijn sterkste punt, dus wanneer iemand vraagt wat mijn favoriet is, de zomer, winter, herfst of lente, weet ik nooit echt wat ik moet antwoorden. Net kwam er echter een gedachte bij me naar binnen: ik ben gewoon een seizoensliefhebber. Na het ene komt het andere en die verandering vind ik juist fijn. Weer iets nieuws om naar uit te kijken, positief en minder positief. Zo brengt de winter mooie witte vlaktes en mistige uitzichten met zich mee, maar ook een kant van mij die er álles aandoet om niet van de fiets af te pleuren. Met traanogen van concentratie trap ik door de bevroren en gladde straten heen om het ijs te ontwijken, en dat was dus ook precies wat ik vandaag deed.


alle dingen die ik aan heb zijn van de · H&M · behalve mijn schoenen van · Dr. Martens · 

Maar ondanks de grote kans op valpartijen en een loopneus die een soort hans en grietje spoor achterlaat op weg terug naar huis, is de winter ook wel heel fijn. De frisse dagen met blauwe luchten doen toch goeds voor je humeur, en ook, al zeg ik het zelf, voor de foto's die ik afgelopen zondag met Madelief schoot. Ik droeg een paar nieuwe dingen die ik scoorde in de sale, speelde een beetje met poseren, en verder was het gewoon een fijne, frisse zondag.

Liefs!

9 opmerkingen:

 1. Jij mooie meid <3 Die outfit vind ik echt heel erg leuk, zo'n grijze trui zou ik ook wel nog kunnen gebruiken, hihi. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een fijne foto's in de sneeuw. Pretty youu! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou echt van je stijl! Ik zou je kleren ook willen dragen, haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh seizoensliefhebber is echt het perfecte antwoord (behalve als het regent dan). Echt hele leuke fototies meid! Love 'm en je Docs en je muts <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh, zulke pretteh foto's! haha, ik ben echt een dom ei, eerst had ik helemaal niet door dat je op de latere foto's je trui -die overigens echt superleuk is en er heeel fijn uitziet maar goed- uit had, domdomdom.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt alles owrdt mooier met sneeuw, je hebt ook echt een leuke outfit aan vooral die trui vindt ik tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Seizoensliefhebber is gewoon écht een heel goed woord. Oh, en ik vind die drie foto's naast elkaar echt leuk, kan zo in een tijdschrift ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke maar toch simpele outfit! En ja, iedereen heeft last van een loopneus en snotjes... Kusjes Shani

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh deze foto's zijn prachtig Dilys. Zo leuk geschreven haha je inleiding, ik herken mezelf erin :')

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat, ik wordt echt blij van leuke comments!.
Note:
1. Make sure to click the "Subscribe By Email" link below the comment to be notified of follow up comments and replies.
2. Please "Do Not Spam" - Spam comments will be deleted immediately upon our review.
3. Please "Do Not Add Links" to the body of your comment as they will not be published.
4. Only "English" comments shall be approved.
5. If you have a problem check first the comments, maybe you will find the solution there.

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!