11 zes dingen die ik de komende vrije dagen wil doen

vrijdag 27 januari 2017


Klagen dat er geen vakanties meer zijn voor mij tot de zomervakantie, maar ondertussen wel gewoon een random vrij weekje hebben. Zo gaat het dus. Je hoort me niet klagen hoor, eerder mijn broertje en zusje die wel gewoon naar school moeten. Zeven vrije dagen omdat ik geen practica hoef in te halen of tentamens hoef te herkansen, dus ik heb het ook een soort van verdiend? Ik maakte een lijstje van zes dingen waarmee ik mijn week hopelijk ga vullen.

Het is ten slotte (soort van) vakantie, dus ik wil mezelf ook niet te veel verplichtingen geven maar het is toch leuk als ik een paar van de volgende activiteiten ga doen. Bovendien hou ik van lijstjes, dus die liefde deel ik graag. Okay. Gaat ‘ie:❑ Lezen.

Suprise surprise. Ik heb een korte lees break gehad in verband met tentamens en presentaties enzo, maar nu kan ik weer met gemak de wereld van Harry Potter in duiken. Ik ben nu aan het begin van deel 4, en ik ben benieuwd hoeveel magie mij deze vakantie gaat brengen.❑ Treinreizen.

Want die studenten OV zit immers nog steeds in m’n zak. Minstens twee steden bezoeken, moet toch lukken. Maandag ga ik sowieso weg, en verder moet ik nog even kijken waar ik een treindagje plan. Trouwens! Ik las laatst een hele leuke post over een dagje treinen, misschien leuk voor jou om ook te lezen.❑ Dansen.

Waarom ook niet? M’n dansmoves zijn niet on fleek, maar soms is het gewoon leuk om eventjes los te gaan. Wie weet met een youtube tutorial en anders lekker voor de spiegel.❑ Gemberthee drinken.

DIT IS SOWIESO DE UITVINDING VAN DE WEEK, want halleluja dit is lekker. Gember, honing en kaneel is echt een top combinatie, en hoewel ik het eigenlijk maakte voor m’n zieke zusje, is dit ook erg lekker wanneer je niet per se last hebt van een zere keel. Zelf gemaakt dus, want dat is ook een deel van de lekkere smaak (als in; als dezelfde smaak uit een zakje zou komen, zou ik het denk ik niet zo lekker vinden. logisch.)❑ Zomer plannen maken.

Want ja, dat is nog de enige vakantie die ik heb dit jaar! Hahah. Ik heb een paar ideetjes, maar ik wil eventjes iets meer duidelijk en het is gewoon leuk als je nu al enthousiast kan vertellen over de dingen die je wilt gaan doen in de zomer.❑ 'S nachts door de stad fietsen.

Deze heeft wat uitleg nodig, want het lijkt een beetje spooky. De stad in op een zaterdagavond is echt niet mijn ding. Een beetje awkward sta ik in de club een te kijken naar anderen mensen, en hoewel het dansen wel fijn is, doe ik dat misschien toch liever bij een feestje thuis (of gewoon voor de spiegel). Wat ik wél fijn vind is het terugfietsen, de bruisende avond en rode wangetjes achter me te laten en in rust naar huis trappen. Dus. Het lijkt me leuk om gewoon eens voor dat moment naar de stad en weer terug te fietsen. Wie weet wordt het niks, maar dat zie ik dan wel weer.Dat was 'm! We zullen zien of ik er wat af kan tikken, ik kom er (denk ik, heel waarschijnlijk) nog op terug. De foto is trouwens gemaakt door de getalenteerde Arjanne 😊.

Liefs,
Dilys

11 opmerkingen:

 1. Wat een fijn lijstje! Ik ben volgende week ook vrij, zo fijn om geen herkansingen enzo te hebben. Ik ben van plan lekker veel te fotograferen en misschien ook nog een stad te bezoeken met m'n studenten-ov (wat een handig ding is dat toch, hihi). Geniet van je vrije week, Dilys! Luvv <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo fijn he!! Hard work pays off :) Lekker veel fotograferen klinkt goed, en ik wens jou ook een hele fijne week!! <3

   Verwijderen
 2. Aah fijn joh dat je een weekje vrij bent, dat heb je zeker verdiend! Ik wil ook nog echt gebruik maken van m'n studenten ov. Ik bedoel gratis reizen!! Ik ben heel benieuwd waar je maandag naar toe gaat!! Veel plezier <3!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!! En ik weet eigenlijk nog niet waar ik maandag heen ga, het wordt denk ik iets van gewoon de trein in stappen en soort van zien waar je uitkomt. Jij in ieder geval een fijn weekend gewenst!! :)

   Verwijderen
 3. Ik hou niet echt van Gember dus die thee zal vast niks voor mij zijn. Wel tof dat je nu zo'n OV hebt kun je echt overal komen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Ik moet er nog wel even goed gebruik van maken, maar daar heb ik nog wel wat jaartjes voor.. :)

   Verwijderen
 4. Oeh super fijn ff zeven dagen vrij, helemaal niets. Succes met al je plannetjes! Plannen maken voor de zomer lijkt me ook echt fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. AHh wat heerlijk, zeven vrije dagen even tussendoor. (naah, je hebt het ook verdient hoor, na die tentamens) Yaayy, HP lezen is altijd een goed idee :) &Lekker plannen maken voor de zomer, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Harry Potterrr is altijd een goed idee! Goh, wie weet pak ik ook wel weer eens m'n boekenreeks terug mee naar Gent, dan kan ik elke dag op de trein even vluchten naar die mooie wereld ;) Geniet van je week, Dilys, je hebt het verdiend! Heel veel liefs :) (en wees toch maar voorzichtig als je 's nachts rondrijdt op je fiets, hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk lijstje! Geniet van je vrije dagen en de steden die je zult bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn dat je toch nog even een weekje vrij hebt! geniet ervan ♥ Lezen en treinen en dansen is altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!

vrijdag 27 januari 2017

11 zes dingen die ik de komende vrije dagen wil doen


Klagen dat er geen vakanties meer zijn voor mij tot de zomervakantie, maar ondertussen wel gewoon een random vrij weekje hebben. Zo gaat het dus. Je hoort me niet klagen hoor, eerder mijn broertje en zusje die wel gewoon naar school moeten. Zeven vrije dagen omdat ik geen practica hoef in te halen of tentamens hoef te herkansen, dus ik heb het ook een soort van verdiend? Ik maakte een lijstje van zes dingen waarmee ik mijn week hopelijk ga vullen.

Het is ten slotte (soort van) vakantie, dus ik wil mezelf ook niet te veel verplichtingen geven maar het is toch leuk als ik een paar van de volgende activiteiten ga doen. Bovendien hou ik van lijstjes, dus die liefde deel ik graag. Okay. Gaat ‘ie:❑ Lezen.

Suprise surprise. Ik heb een korte lees break gehad in verband met tentamens en presentaties enzo, maar nu kan ik weer met gemak de wereld van Harry Potter in duiken. Ik ben nu aan het begin van deel 4, en ik ben benieuwd hoeveel magie mij deze vakantie gaat brengen.❑ Treinreizen.

Want die studenten OV zit immers nog steeds in m’n zak. Minstens twee steden bezoeken, moet toch lukken. Maandag ga ik sowieso weg, en verder moet ik nog even kijken waar ik een treindagje plan. Trouwens! Ik las laatst een hele leuke post over een dagje treinen, misschien leuk voor jou om ook te lezen.❑ Dansen.

Waarom ook niet? M’n dansmoves zijn niet on fleek, maar soms is het gewoon leuk om eventjes los te gaan. Wie weet met een youtube tutorial en anders lekker voor de spiegel.❑ Gemberthee drinken.

DIT IS SOWIESO DE UITVINDING VAN DE WEEK, want halleluja dit is lekker. Gember, honing en kaneel is echt een top combinatie, en hoewel ik het eigenlijk maakte voor m’n zieke zusje, is dit ook erg lekker wanneer je niet per se last hebt van een zere keel. Zelf gemaakt dus, want dat is ook een deel van de lekkere smaak (als in; als dezelfde smaak uit een zakje zou komen, zou ik het denk ik niet zo lekker vinden. logisch.)❑ Zomer plannen maken.

Want ja, dat is nog de enige vakantie die ik heb dit jaar! Hahah. Ik heb een paar ideetjes, maar ik wil eventjes iets meer duidelijk en het is gewoon leuk als je nu al enthousiast kan vertellen over de dingen die je wilt gaan doen in de zomer.❑ 'S nachts door de stad fietsen.

Deze heeft wat uitleg nodig, want het lijkt een beetje spooky. De stad in op een zaterdagavond is echt niet mijn ding. Een beetje awkward sta ik in de club een te kijken naar anderen mensen, en hoewel het dansen wel fijn is, doe ik dat misschien toch liever bij een feestje thuis (of gewoon voor de spiegel). Wat ik wél fijn vind is het terugfietsen, de bruisende avond en rode wangetjes achter me te laten en in rust naar huis trappen. Dus. Het lijkt me leuk om gewoon eens voor dat moment naar de stad en weer terug te fietsen. Wie weet wordt het niks, maar dat zie ik dan wel weer.Dat was 'm! We zullen zien of ik er wat af kan tikken, ik kom er (denk ik, heel waarschijnlijk) nog op terug. De foto is trouwens gemaakt door de getalenteerde Arjanne 😊.

Liefs,
Dilys

11 opmerkingen:

 1. Wat een fijn lijstje! Ik ben volgende week ook vrij, zo fijn om geen herkansingen enzo te hebben. Ik ben van plan lekker veel te fotograferen en misschien ook nog een stad te bezoeken met m'n studenten-ov (wat een handig ding is dat toch, hihi). Geniet van je vrije week, Dilys! Luvv <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo fijn he!! Hard work pays off :) Lekker veel fotograferen klinkt goed, en ik wens jou ook een hele fijne week!! <3

   Verwijderen
 2. Aah fijn joh dat je een weekje vrij bent, dat heb je zeker verdiend! Ik wil ook nog echt gebruik maken van m'n studenten ov. Ik bedoel gratis reizen!! Ik ben heel benieuwd waar je maandag naar toe gaat!! Veel plezier <3!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!! En ik weet eigenlijk nog niet waar ik maandag heen ga, het wordt denk ik iets van gewoon de trein in stappen en soort van zien waar je uitkomt. Jij in ieder geval een fijn weekend gewenst!! :)

   Verwijderen
 3. Ik hou niet echt van Gember dus die thee zal vast niks voor mij zijn. Wel tof dat je nu zo'n OV hebt kun je echt overal komen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Ik moet er nog wel even goed gebruik van maken, maar daar heb ik nog wel wat jaartjes voor.. :)

   Verwijderen
 4. Oeh super fijn ff zeven dagen vrij, helemaal niets. Succes met al je plannetjes! Plannen maken voor de zomer lijkt me ook echt fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. AHh wat heerlijk, zeven vrije dagen even tussendoor. (naah, je hebt het ook verdient hoor, na die tentamens) Yaayy, HP lezen is altijd een goed idee :) &Lekker plannen maken voor de zomer, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Harry Potterrr is altijd een goed idee! Goh, wie weet pak ik ook wel weer eens m'n boekenreeks terug mee naar Gent, dan kan ik elke dag op de trein even vluchten naar die mooie wereld ;) Geniet van je week, Dilys, je hebt het verdiend! Heel veel liefs :) (en wees toch maar voorzichtig als je 's nachts rondrijdt op je fiets, hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk lijstje! Geniet van je vrije dagen en de steden die je zult bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn dat je toch nog even een weekje vrij hebt! geniet ervan ♥ Lezen en treinen en dansen is altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat, ik wordt echt blij van leuke comments!.
Note:
1. Make sure to click the "Subscribe By Email" link below the comment to be notified of follow up comments and replies.
2. Please "Do Not Spam" - Spam comments will be deleted immediately upon our review.
3. Please "Do Not Add Links" to the body of your comment as they will not be published.
4. Only "English" comments shall be approved.
5. If you have a problem check first the comments, maybe you will find the solution there.

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!