9 spontaan berichtje over het leven enzo

vrijdag 24 februari 2017


Vrijdagavond half 9. Ik zit in een leren stoel, aan een witte tafel. Naast me een kopje thee, en boven twee lieve kindjes die als het goed is vol overtuiging aan het snurken zijn. Ik voel me moe, ietwat gespannen vanwege het feit dat de babyfoon misschien geluid gaat maken, maar voornamelijk ook opgelucht. Na het vele uitstellen en het iets minder vele leren heb ik vanochtend al mijn kennis over alcoholen, orbitalen, thermodynamica en een hele hoop andere chemische rotzooi op papier gekrabbeld. En nu duimen dat ik het niet nog een keer hoef te doen.

Want zo gaat het nu. Ik heb drie weken lang hoor / werkcolleges en practica, op de vrijdag van de laatste week een tentamen, en dat is het vak voorbij. Tenzij je een cijfer lager dan een 5 haalt, dan moet je ‘m over doen, en als je die verpest mag je de colleges nog een keertje bijwonen, maar dan het jaar erop. Beetje vreemd. Maar ergens ook wel prima. En dat betekend ook dat ik na die drie weken een weekend heb waarin ik écht niks voor school heb te doen (aka NU).

Dussssss, dat is het een beetje. Verder is mijn kamer nog steeds een rotzooitje en zing ik heerlijk vals mee met mijn ukulele, dus in dat opzicht is er niet zo veel veranderd. Oh, een Harry Potter update is misschien nog wel leuk; ik ben nu in deel 5, bladzijde 338 en enthousiast want mijn naam komt in dit deel voor (klik hier (4e alinea) als je mijn enthousiasme hierover wilt lezen).

Okay, ik ga er weer vandoor. Youtube filmpjes kijken en mijn oppasavond vullen. De foto hierboven is trouwens gemaakt toen ik ’s avonds bezig wat met leerwerk uitstellen door per ongelijk youtube in te tikken in het URL balkje, en toen ik na wat uren uit mijn internet holletje kroop, had ik pas door hoe donker het was. Vervolgens scheen het licht van m’n laptop cool dus maakte ik een foto. Dat was het spontane berichtje over het (school)leven. Over en uit.

Liefs!!

9 opmerkingen:

 1. Wat leuk om even een update te lezen! Al die termen die je noemt, klinken voor mij behoorlijk ingewikkeld, haha. Ik hoop met je mee dat je je toets hebt gehaald! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Klaske! En voor mij zijn ze nog steeds behoorlijk ingewikkeld hoor, haha! Fingers crossed :)

   Verwijderen
 2. Haha alles komt zo bekend voor behalve die practica dan. Vervang die maar door werkcolleges. Anyway, super fijne update Dilys. Ai misss joe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, heb ik ook altijd, lekker weer een nieuw tabblad openen en naar YT gaan. Niet heel productief voor het leren maar wel een stuk leuker dan leren. En hooraaay je naam in Harry Potter! (mijne niet :( dat zou ook best wel het honderdste wereldwonder zijn, maar ja) geniet lekker van je weekendje-waarin-je-lekker-niets-aan-school-hoeft-te-doen hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn update'je (als dat een correct woord is haha) om te lezen! En nog een fijne zondag Dilys! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat ik elke keer weer je posts zo laat lees. Maar fijn zulke spontane!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!

vrijdag 24 februari 2017

9 spontaan berichtje over het leven enzo


Vrijdagavond half 9. Ik zit in een leren stoel, aan een witte tafel. Naast me een kopje thee, en boven twee lieve kindjes die als het goed is vol overtuiging aan het snurken zijn. Ik voel me moe, ietwat gespannen vanwege het feit dat de babyfoon misschien geluid gaat maken, maar voornamelijk ook opgelucht. Na het vele uitstellen en het iets minder vele leren heb ik vanochtend al mijn kennis over alcoholen, orbitalen, thermodynamica en een hele hoop andere chemische rotzooi op papier gekrabbeld. En nu duimen dat ik het niet nog een keer hoef te doen.

Want zo gaat het nu. Ik heb drie weken lang hoor / werkcolleges en practica, op de vrijdag van de laatste week een tentamen, en dat is het vak voorbij. Tenzij je een cijfer lager dan een 5 haalt, dan moet je ‘m over doen, en als je die verpest mag je de colleges nog een keertje bijwonen, maar dan het jaar erop. Beetje vreemd. Maar ergens ook wel prima. En dat betekend ook dat ik na die drie weken een weekend heb waarin ik écht niks voor school heb te doen (aka NU).

Dussssss, dat is het een beetje. Verder is mijn kamer nog steeds een rotzooitje en zing ik heerlijk vals mee met mijn ukulele, dus in dat opzicht is er niet zo veel veranderd. Oh, een Harry Potter update is misschien nog wel leuk; ik ben nu in deel 5, bladzijde 338 en enthousiast want mijn naam komt in dit deel voor (klik hier (4e alinea) als je mijn enthousiasme hierover wilt lezen).

Okay, ik ga er weer vandoor. Youtube filmpjes kijken en mijn oppasavond vullen. De foto hierboven is trouwens gemaakt toen ik ’s avonds bezig wat met leerwerk uitstellen door per ongelijk youtube in te tikken in het URL balkje, en toen ik na wat uren uit mijn internet holletje kroop, had ik pas door hoe donker het was. Vervolgens scheen het licht van m’n laptop cool dus maakte ik een foto. Dat was het spontane berichtje over het (school)leven. Over en uit.

Liefs!!

9 opmerkingen:

 1. Wat leuk om even een update te lezen! Al die termen die je noemt, klinken voor mij behoorlijk ingewikkeld, haha. Ik hoop met je mee dat je je toets hebt gehaald! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Klaske! En voor mij zijn ze nog steeds behoorlijk ingewikkeld hoor, haha! Fingers crossed :)

   Verwijderen
 2. Haha alles komt zo bekend voor behalve die practica dan. Vervang die maar door werkcolleges. Anyway, super fijne update Dilys. Ai misss joe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, heb ik ook altijd, lekker weer een nieuw tabblad openen en naar YT gaan. Niet heel productief voor het leren maar wel een stuk leuker dan leren. En hooraaay je naam in Harry Potter! (mijne niet :( dat zou ook best wel het honderdste wereldwonder zijn, maar ja) geniet lekker van je weekendje-waarin-je-lekker-niets-aan-school-hoeft-te-doen hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn update'je (als dat een correct woord is haha) om te lezen! En nog een fijne zondag Dilys! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat ik elke keer weer je posts zo laat lees. Maar fijn zulke spontane!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat, ik wordt echt blij van leuke comments!.
Note:
1. Make sure to click the "Subscribe By Email" link below the comment to be notified of follow up comments and replies.
2. Please "Do Not Spam" - Spam comments will be deleted immediately upon our review.
3. Please "Do Not Add Links" to the body of your comment as they will not be published.
4. Only "English" comments shall be approved.
5. If you have a problem check first the comments, maybe you will find the solution there.

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!