16 weer een heleboel plaatjes bij elkaar

vrijdag 12 mei 2017


Tijd vliegt niet, maar lijkt in mijn ogen te sprinten. Het is mei. MEI. Tot en met april is het in mijn ogen nog echt het begin van het jaar, maar na mei komt juni, en dat is in mijn hoofd toch echt al bijna zomer. Bovendien begint de fijnste en langste vakantie in juni, wat dus ook weer betekend dat ik nu al bijna het een na laatste vak aan het afronden ben. Wajoo. En dat, ladies and gentlemen, was een besefmoment, real en live op je scherm. Nu over op de orde van de dag; voor mij is dat terugblikken eigenlijk, op wat ik onder andere in die eerste 4 maanden van 2017 heb gedaan. Voor jou is dat plaatjes kijken en wellicht wat gewauwel er omheen lezen. Gaat ‘ie.

Goed. Waar te beginnen... Ohja, de Ijhallen waar opeens heel veel instagrammers bleken te zijn, hoewel ik dat pas doorhad toen ik thuis op de bank allemaal stories ging bekijken. Ja, die Ijhallen dus. Een paar dagen was ongeveer de hele familie Eikelboom in de boekenwinkel te vinden, om achter elkaar in de rij bij de kassa te gaan staan, om 1 voor 1 een boek af te rekenen. Jaja, essentieel, want we dachten dat dát de enige optie was om aan 4 boekenweekgeschenken te komen. Lol. Het werkte wel, dus zo kwam het dat we de zondag gratis konden treinreizen, omdat het blauwe kleine boekje de taak van de OV chipkaart overnam.


En halleluja, wat zijn de Ijhallen groot. Nee. Niet groot; MEGA. Je hoort mij niet klagen hoor, ik was helemaal in m'n element. Je kan namelijk niet overal een rok, pyjamabroek en een topje voor 2 euro krijgen. Ik vond trouwens de sfeer ook heel fijn. Veel mensen met bijzondere en toffe kleding aan, en niemand die raar opkijkt. I like it.


Door naar Utrecht, waar ik Maaike en Sonia een tijdje geleden meette. Wacht. Meette alsin het Engelse werkwoord ontmoeten, niet van opmeten, lol. We maakten foto's in de mooie tuin van de Domtoren, poseerde in de Mariaplaats, dronken koffie en chai (lat)thee bij Bagels & Beans en klommen vervolgens nog de grachten in. Bijna letterlijk, maar toch niet helemaal, want het was toch redelijk frisjes. Ze keken ons bij B&B echter wel wat geergerd aan omdat we misschien iets té uitgebreid raamportretjes aan het maken waren en er andere mensen op een tafeltje zaten te wachten. Oh well, het resultaat mag er hopelijk zijn.


Maaike en ik konden nog iets langer blijven en dus zochten we naar een boom in bloesem. Ik bedoel, als ik naar school fiets kom ik er ruim 20 tegen dus we zouden er op z’n minst ééntje moeten vinden. Toch? Die zoektocht duurde echter langer dan verwacht, en het bloesempje waar we mee eindigde was….. naja, de verkorting van het word zegt het denk ik al. Maar we doen niet aan size-shaming dus we hielden er toch een hele fotoshoot mee.


En dan door naar twee weekjes geleden geloof ik. Het is inmiddels een soort traditie geworden om in de meivakantie (die ik niet heb. huilen.) een familie gathering te houden, en dus bleven zo ook deze keer onze 2 nichtjes en neefje logeren. Gezellig! Ik maakte weer foto’s bij de zorgboerderij (inmiddels een traditie horende bij de traditie), en ik zeg ‘weer’ omdat ik de foto’s van vorig jaar geloof ik ook online heb gezet.

Volgens mij waren dat alle random foto’s waarvan ik niet echt wist wat ik ermee moest en op deze manier toch kan delen. Andere dingen die nu een beetje in mijn hoofd rondspoken is het feit dat ik nu voor de tweede keer HP gelezen heb en ik nu weer een beetje sad ben omdat het voorbij is; ik echt aan geld moet komen voor de zomer en gewoon voor alles eigenlijk cuz life is expensive; EN IK OP KAMERS GA!!!! Ik weet niet, ik heb totáál niet het gevoel alsof ik uit huis ga, maar het is wel echt zo. Maar ik heb er vooral heeeul. veeeul. zin in. Meer info volgt........


Maar goed. Ik vertrek weer voor nu. Ik heb creatieve ideetjes in m’n hoofd en misschien ga ik er eentje van uitvoeren, en ik zal binnenkort sowieso even updaten over het hele op kamers gaan gebeuren want het lijkt me leuk om dat ook op m'n blog een beetje te delen.

Liefs!

Ps. Zijn mijn zinnen te lang?

16 opmerkingen:

 1. Zo'n fijn artikeltje Dilys! Je-foto's-zijn-zo-mooooi! haha, ik lees "meette" al automatisch als de nederlandse vervoeging van het engelse woord, lol. De foto's van de zorgboederij zijn ook zó mooi! wauwauwauw. (& Hihi je zinnen zijn niet te lang hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. This makes me smile :) Dankjewel voor je lieve comment Arjanne!!

   Verwijderen
 2. Echt dit was weer zo´n leuk artikel vol met leuke plaatjes! En ik vind absoluut niet dat je zinnen te lang zijn, het was me niet opgevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof dat je op kamers gaat! En wat een prachtige foto's allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En ik heb er inderdaad heel veel zin in!! Weer een nieuw avontuur(tje?)

   Verwijderen
 4. Ja echt, de tijd gaat zo sneeeel. De foto's die jullie in Utrecht gemaakt hebben zijn zo leuk! echt mooi daar in de Domtuin en achter het raam. Oh, en ik vind dat je fijn schrijft hoor :) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thankyouu!! Het licht is mooi he? Ik verbaasde me er ook over, hoe mooi het daar bij de Domtuin is!

   Verwijderen
 5. Wat een toffe plaatjes en supervet dat je het huis uitgaat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, vind ik ook!! Vooral dat uit huis gaan haha, maar sommige plaatjes vind ik ook wel goed gelukt! Dankjewel :)

   Verwijderen
 6. zulke prachtige foto's! vooral die in Utrecht zijn zo fijn plus zo'n fijne vibe erom heen. cool dat je gewoon op jezelf gaat wonen! een hé-le grote stap *,oma stemmetje. hihi, deze soort random foto's bij elkaar postjes zijn in iedergeval geslaagd! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, en ja, een grote stap vind ik het ook wel!! Al die mensen die zeggen; 'jaaa, studententijd, neste tijd van 'n legen; op mezelf wonen en eten waar ik zin in heb...' tsja, nu is kijken wat daar werkelijk van terecht gaat komen :) Dankjewel voor je leuke comment!!

   Verwijderen
 7. aah heeerlijke foto's heb je gemaakt :) De Ijhallen zien er zo tof uit!! Nooit geweest, maar nu ik dat zo zie wil ik er wel eens heen :) Tof dat je op kamers gaat! Lijkt me heerlijk om een eigen plekje in te gaan richten :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, mij ook!! Hoewel we wel het geluk hebben dat veel meubels blijven staan waarschijnlijk; handig voor de studenten portemonnee 😊. Maar inderdaad, ik kijk er echt naar uit om alles echt tot een thuisplekje te maken!

   Verwijderen
 8. Dit artikel en je blog zijn zo leuk! Die foto's zijn zo gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, leuk om te horen!! (of eigenlijk om te lezen :) )

   Verwijderen

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!

vrijdag 12 mei 2017

16 weer een heleboel plaatjes bij elkaar


Tijd vliegt niet, maar lijkt in mijn ogen te sprinten. Het is mei. MEI. Tot en met april is het in mijn ogen nog echt het begin van het jaar, maar na mei komt juni, en dat is in mijn hoofd toch echt al bijna zomer. Bovendien begint de fijnste en langste vakantie in juni, wat dus ook weer betekend dat ik nu al bijna het een na laatste vak aan het afronden ben. Wajoo. En dat, ladies and gentlemen, was een besefmoment, real en live op je scherm. Nu over op de orde van de dag; voor mij is dat terugblikken eigenlijk, op wat ik onder andere in die eerste 4 maanden van 2017 heb gedaan. Voor jou is dat plaatjes kijken en wellicht wat gewauwel er omheen lezen. Gaat ‘ie.

Goed. Waar te beginnen... Ohja, de Ijhallen waar opeens heel veel instagrammers bleken te zijn, hoewel ik dat pas doorhad toen ik thuis op de bank allemaal stories ging bekijken. Ja, die Ijhallen dus. Een paar dagen was ongeveer de hele familie Eikelboom in de boekenwinkel te vinden, om achter elkaar in de rij bij de kassa te gaan staan, om 1 voor 1 een boek af te rekenen. Jaja, essentieel, want we dachten dat dát de enige optie was om aan 4 boekenweekgeschenken te komen. Lol. Het werkte wel, dus zo kwam het dat we de zondag gratis konden treinreizen, omdat het blauwe kleine boekje de taak van de OV chipkaart overnam.


En halleluja, wat zijn de Ijhallen groot. Nee. Niet groot; MEGA. Je hoort mij niet klagen hoor, ik was helemaal in m'n element. Je kan namelijk niet overal een rok, pyjamabroek en een topje voor 2 euro krijgen. Ik vond trouwens de sfeer ook heel fijn. Veel mensen met bijzondere en toffe kleding aan, en niemand die raar opkijkt. I like it.


Door naar Utrecht, waar ik Maaike en Sonia een tijdje geleden meette. Wacht. Meette alsin het Engelse werkwoord ontmoeten, niet van opmeten, lol. We maakten foto's in de mooie tuin van de Domtoren, poseerde in de Mariaplaats, dronken koffie en chai (lat)thee bij Bagels & Beans en klommen vervolgens nog de grachten in. Bijna letterlijk, maar toch niet helemaal, want het was toch redelijk frisjes. Ze keken ons bij B&B echter wel wat geergerd aan omdat we misschien iets té uitgebreid raamportretjes aan het maken waren en er andere mensen op een tafeltje zaten te wachten. Oh well, het resultaat mag er hopelijk zijn.


Maaike en ik konden nog iets langer blijven en dus zochten we naar een boom in bloesem. Ik bedoel, als ik naar school fiets kom ik er ruim 20 tegen dus we zouden er op z’n minst ééntje moeten vinden. Toch? Die zoektocht duurde echter langer dan verwacht, en het bloesempje waar we mee eindigde was….. naja, de verkorting van het word zegt het denk ik al. Maar we doen niet aan size-shaming dus we hielden er toch een hele fotoshoot mee.


En dan door naar twee weekjes geleden geloof ik. Het is inmiddels een soort traditie geworden om in de meivakantie (die ik niet heb. huilen.) een familie gathering te houden, en dus bleven zo ook deze keer onze 2 nichtjes en neefje logeren. Gezellig! Ik maakte weer foto’s bij de zorgboerderij (inmiddels een traditie horende bij de traditie), en ik zeg ‘weer’ omdat ik de foto’s van vorig jaar geloof ik ook online heb gezet.

Volgens mij waren dat alle random foto’s waarvan ik niet echt wist wat ik ermee moest en op deze manier toch kan delen. Andere dingen die nu een beetje in mijn hoofd rondspoken is het feit dat ik nu voor de tweede keer HP gelezen heb en ik nu weer een beetje sad ben omdat het voorbij is; ik echt aan geld moet komen voor de zomer en gewoon voor alles eigenlijk cuz life is expensive; EN IK OP KAMERS GA!!!! Ik weet niet, ik heb totáál niet het gevoel alsof ik uit huis ga, maar het is wel echt zo. Maar ik heb er vooral heeeul. veeeul. zin in. Meer info volgt........


Maar goed. Ik vertrek weer voor nu. Ik heb creatieve ideetjes in m’n hoofd en misschien ga ik er eentje van uitvoeren, en ik zal binnenkort sowieso even updaten over het hele op kamers gaan gebeuren want het lijkt me leuk om dat ook op m'n blog een beetje te delen.

Liefs!

Ps. Zijn mijn zinnen te lang?

16 opmerkingen:

 1. Zo'n fijn artikeltje Dilys! Je-foto's-zijn-zo-mooooi! haha, ik lees "meette" al automatisch als de nederlandse vervoeging van het engelse woord, lol. De foto's van de zorgboederij zijn ook zó mooi! wauwauwauw. (& Hihi je zinnen zijn niet te lang hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. This makes me smile :) Dankjewel voor je lieve comment Arjanne!!

   Verwijderen
 2. Echt dit was weer zo´n leuk artikel vol met leuke plaatjes! En ik vind absoluut niet dat je zinnen te lang zijn, het was me niet opgevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof dat je op kamers gaat! En wat een prachtige foto's allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En ik heb er inderdaad heel veel zin in!! Weer een nieuw avontuur(tje?)

   Verwijderen
 4. Ja echt, de tijd gaat zo sneeeel. De foto's die jullie in Utrecht gemaakt hebben zijn zo leuk! echt mooi daar in de Domtuin en achter het raam. Oh, en ik vind dat je fijn schrijft hoor :) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thankyouu!! Het licht is mooi he? Ik verbaasde me er ook over, hoe mooi het daar bij de Domtuin is!

   Verwijderen
 5. Wat een toffe plaatjes en supervet dat je het huis uitgaat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, vind ik ook!! Vooral dat uit huis gaan haha, maar sommige plaatjes vind ik ook wel goed gelukt! Dankjewel :)

   Verwijderen
 6. zulke prachtige foto's! vooral die in Utrecht zijn zo fijn plus zo'n fijne vibe erom heen. cool dat je gewoon op jezelf gaat wonen! een hé-le grote stap *,oma stemmetje. hihi, deze soort random foto's bij elkaar postjes zijn in iedergeval geslaagd! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, en ja, een grote stap vind ik het ook wel!! Al die mensen die zeggen; 'jaaa, studententijd, neste tijd van 'n legen; op mezelf wonen en eten waar ik zin in heb...' tsja, nu is kijken wat daar werkelijk van terecht gaat komen :) Dankjewel voor je leuke comment!!

   Verwijderen
 7. aah heeerlijke foto's heb je gemaakt :) De Ijhallen zien er zo tof uit!! Nooit geweest, maar nu ik dat zo zie wil ik er wel eens heen :) Tof dat je op kamers gaat! Lijkt me heerlijk om een eigen plekje in te gaan richten :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, mij ook!! Hoewel we wel het geluk hebben dat veel meubels blijven staan waarschijnlijk; handig voor de studenten portemonnee 😊. Maar inderdaad, ik kijk er echt naar uit om alles echt tot een thuisplekje te maken!

   Verwijderen
 8. Dit artikel en je blog zijn zo leuk! Die foto's zijn zo gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, leuk om te horen!! (of eigenlijk om te lezen :) )

   Verwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat, ik wordt echt blij van leuke comments!.
Note:
1. Make sure to click the "Subscribe By Email" link below the comment to be notified of follow up comments and replies.
2. Please "Do Not Spam" - Spam comments will be deleted immediately upon our review.
3. Please "Do Not Add Links" to the body of your comment as they will not be published.
4. Only "English" comments shall be approved.
5. If you have a problem check first the comments, maybe you will find the solution there.

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!