16 kamer kiekjes en kringloop koopjes

zaterdag 1 juli 2017


Een maand later en nu woon ik op mezelf. Bijna twee weken alweer inmiddels, en hoewel ik nog steeds het gevoel heb in een vakantiehuisje te overnachten, voel ik mij hier wel comfortabel en op m'n plekje. Zelf alles beslissen, zelf alles doen. Heel fijn, hoewel ik (zoals verwacht) wel die twee troela's op de achtergrond mis die een beetje hun eigen ding doen en gewoon aanwezig zijn. MAARGOED. Afgelopen woensdag stofte ik m'n camera af en besloot 'm weer eens een dagje met me mee te nemen.


Mijn eigen kamer is nu zo goed als af en het leek mij leuk om wat kiekjes te delen. Geen grote overzicht foto's want daar is in combinatie met m'n fijne 50mm lens m'n kamer te klein voor (lol), dus het zijn de detailfoto's waar je het mee moet doen! Ik wilde een beetje voor de vintage / industriële vibe gaan, dus ik ben alle tweedehandswinkels af gegaan die ik kende en toevallig ben ik op woensdag ook nog wat kringloopjes langs geweest. Maar eerst een studenten ontbijtje!


Kijk, hier wist ik nog niet dat je melk eigenlijk maar twee dagen na opening in de koelkast kan bewaren, dus hier smaakte m'n cornflakes nog prima. Vanochtend ontbeet ik wel met die kennis en twijfelde ik toch bij elke hap, hahaha. Schattig bakje hè? Vind ik nou ook. Gewoon op de kop getikt bij de Action (ik ben er even achtergekomen hoe fantastisch deze winkel is).


Het oorspronkelijke plan was om te gaan longboarden met lieve vriendinnetjes zodat ik m'n plank op wielen niet alleen als decoratie gebruik, maar het weer zat niet helemaal mee. Mama appte echter dat ze in de Ikea was en nog even langs de kringloop wilde, dus ik kon meeliften en m'n zuurgeleende geld uitgeven.


Het grappige was dat we het in de auto hadden over schijt hebben aan wat andere mensen vinden, en gewoon een wijde broek kopen omdat ík hem leuk vind. De welbekende comfortzone uit treden, stapje voor stapje. En toen vond ik dus zo'n wijde broek en met alle schijt die ik in me had, kocht ik 'm. 7 euries. De oversizede blouse kocht ik drie dagen eerder bij een andere tweedehands winkel voor 4 euro, en ik vond eigenlijk de combinatie wel heel leuk (ondanks dat het misschien wel twee stapjes tegelijk zijn). Ik kocht ook wat spelletjes voor hier thuis (2,50 samen) want dat vond ik ook wel een lichte essential, en een super rode jurk! Een beetje een kerstjurk misschien, maar met Dr. Martens en een leuk jasje vind ik 'm voor nu ook lekker zomers.


Voor de keuken haalde ik een totaal niet nodige maar wel hele leuke cornflakes blik en zo'n ding waar je koffie filters in kan bewaren. De grap is dat ik koffie heb, filters en deze houder waar ze cool in hangen, maar nog geen filterhouder waar je de filters in moet doen om überhaupt koffie te maken, lol. Op dezelfde dag dat ik die blouse kocht, scoorde ik bij dezelfde kringloop het theeblikje waarin ik nu inderdaad mijn favoriete thee in bewaar (de citroen thee van pickwick).


En toen besloot ik gewoon random leuke en vintage toevoegingen van mij kamer vast te leggen. Niet eens dus nieuw, maar wel spulletjes waarmee ik heel blij ben. Onder andere dit onderzee boek, met losse afbeeldingen die er later in zijn geplakt. Blijkbaar moest je vroeger soms de tekeningen apart kopen van het boek. Nooit geweten! 'S middags hingen we samen (mama en ik) de twee posters op die ik had liggen, waarvan de Zon Aarde en Maan Cyclus poster ook tweedehands is. Voor 2,50 heb ik hem kunnen scoren. De wereldkaart achtige poster komt van de Ikea, mocht je het je afvragen.


'S avond kwam een vriendin van mijn huisgenootje en mij langs, waarmee we samen aten en ondertussen kwam nog een lief iemand keukenspullen langs brengen omdat ze ging verhuizen. Ook echt een tip als je uit huis gaat: vragen of mensen nog dingen kwijt moeten en daarbij vermelden dat je veel met open armen ontvangt! Na het eten hebben we alleen maar spelletjes gespeeld met de platenspeler aan en kopjes thee. Heel fijn! (En niemand die zegt dat het misschien slim is om rond 1 uur toch echt naar bed te gaan.)

Ik heb er weer een heel assay van gemaakt, hahaha, maar ik wilde gewoon weer even schrijven en deze fijne dag delen. Ik heb ook echt ZO BIJNA vakantie. Nog een herkansing en dan freeeeedom!!


Dankjewel voor het lezen of bekijken van mijn foto's, en ik wens je een fijn weekend!! De laatste lootjes zijn echt aangebroken, dus succes nog heel eventjes als je nog geen vakantie hebt :)

Heel veel liefs,
Dilys

16 opmerkingen:

 1. Toffe foto's allemaal! Die rode jurk staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kamer heb je! Wauw, zo mooi ingericht! Jij mag later ook mijn huis komen inrichten ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, wat een super tof sfeertje heeft je kamer zeg, echt heel leuk hoe je het hebt ingericht!! En je outfits, zo leuk! Fijne vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!! Ik ben er ook heel blij mee (als ik dat mag zeggen, haha!), en jij ook een fijne vakantie!

   Verwijderen
 4. Geweldig leuke spulletjes allemaal! Ze geven de kamer echt een heel fijn sfeertje! Succes met je herkansing en alvast een heeele fijne vakantie!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thankyouu! Gaat goedkomen (het vakantie deel, de herkansing moet ik nog maar even gaan zien 😄).

   Verwijderen
 5. Ahh wat een heerlijk postje! <3 hele fijne foto's! En wat een toffe kringloopspullies allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! Je kamer ziet er echt supergezellig uit, met al die vintage spulletjes :) Die broek staat je trouwens superleuk! Geniet van je vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Ik heb een beetje dezelfde inricht stijl als jij hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oké guuurl, wat een enorme toffe kamer heb je ervan gemaakt! super leuk om te zien en de editting van de foto's past er zo goed bij! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oooh Dilys wat heb je je kamer leuk ingericht, echt loveee it :). En de foto's zijn ook zo fijn. Ze zien er echt een beetje analoog uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!

zaterdag 1 juli 2017

16 kamer kiekjes en kringloop koopjes


Een maand later en nu woon ik op mezelf. Bijna twee weken alweer inmiddels, en hoewel ik nog steeds het gevoel heb in een vakantiehuisje te overnachten, voel ik mij hier wel comfortabel en op m'n plekje. Zelf alles beslissen, zelf alles doen. Heel fijn, hoewel ik (zoals verwacht) wel die twee troela's op de achtergrond mis die een beetje hun eigen ding doen en gewoon aanwezig zijn. MAARGOED. Afgelopen woensdag stofte ik m'n camera af en besloot 'm weer eens een dagje met me mee te nemen.


Mijn eigen kamer is nu zo goed als af en het leek mij leuk om wat kiekjes te delen. Geen grote overzicht foto's want daar is in combinatie met m'n fijne 50mm lens m'n kamer te klein voor (lol), dus het zijn de detailfoto's waar je het mee moet doen! Ik wilde een beetje voor de vintage / industriële vibe gaan, dus ik ben alle tweedehandswinkels af gegaan die ik kende en toevallig ben ik op woensdag ook nog wat kringloopjes langs geweest. Maar eerst een studenten ontbijtje!


Kijk, hier wist ik nog niet dat je melk eigenlijk maar twee dagen na opening in de koelkast kan bewaren, dus hier smaakte m'n cornflakes nog prima. Vanochtend ontbeet ik wel met die kennis en twijfelde ik toch bij elke hap, hahaha. Schattig bakje hè? Vind ik nou ook. Gewoon op de kop getikt bij de Action (ik ben er even achtergekomen hoe fantastisch deze winkel is).


Het oorspronkelijke plan was om te gaan longboarden met lieve vriendinnetjes zodat ik m'n plank op wielen niet alleen als decoratie gebruik, maar het weer zat niet helemaal mee. Mama appte echter dat ze in de Ikea was en nog even langs de kringloop wilde, dus ik kon meeliften en m'n zuurgeleende geld uitgeven.


Het grappige was dat we het in de auto hadden over schijt hebben aan wat andere mensen vinden, en gewoon een wijde broek kopen omdat ík hem leuk vind. De welbekende comfortzone uit treden, stapje voor stapje. En toen vond ik dus zo'n wijde broek en met alle schijt die ik in me had, kocht ik 'm. 7 euries. De oversizede blouse kocht ik drie dagen eerder bij een andere tweedehands winkel voor 4 euro, en ik vond eigenlijk de combinatie wel heel leuk (ondanks dat het misschien wel twee stapjes tegelijk zijn). Ik kocht ook wat spelletjes voor hier thuis (2,50 samen) want dat vond ik ook wel een lichte essential, en een super rode jurk! Een beetje een kerstjurk misschien, maar met Dr. Martens en een leuk jasje vind ik 'm voor nu ook lekker zomers.


Voor de keuken haalde ik een totaal niet nodige maar wel hele leuke cornflakes blik en zo'n ding waar je koffie filters in kan bewaren. De grap is dat ik koffie heb, filters en deze houder waar ze cool in hangen, maar nog geen filterhouder waar je de filters in moet doen om überhaupt koffie te maken, lol. Op dezelfde dag dat ik die blouse kocht, scoorde ik bij dezelfde kringloop het theeblikje waarin ik nu inderdaad mijn favoriete thee in bewaar (de citroen thee van pickwick).


En toen besloot ik gewoon random leuke en vintage toevoegingen van mij kamer vast te leggen. Niet eens dus nieuw, maar wel spulletjes waarmee ik heel blij ben. Onder andere dit onderzee boek, met losse afbeeldingen die er later in zijn geplakt. Blijkbaar moest je vroeger soms de tekeningen apart kopen van het boek. Nooit geweten! 'S middags hingen we samen (mama en ik) de twee posters op die ik had liggen, waarvan de Zon Aarde en Maan Cyclus poster ook tweedehands is. Voor 2,50 heb ik hem kunnen scoren. De wereldkaart achtige poster komt van de Ikea, mocht je het je afvragen.


'S avond kwam een vriendin van mijn huisgenootje en mij langs, waarmee we samen aten en ondertussen kwam nog een lief iemand keukenspullen langs brengen omdat ze ging verhuizen. Ook echt een tip als je uit huis gaat: vragen of mensen nog dingen kwijt moeten en daarbij vermelden dat je veel met open armen ontvangt! Na het eten hebben we alleen maar spelletjes gespeeld met de platenspeler aan en kopjes thee. Heel fijn! (En niemand die zegt dat het misschien slim is om rond 1 uur toch echt naar bed te gaan.)

Ik heb er weer een heel assay van gemaakt, hahaha, maar ik wilde gewoon weer even schrijven en deze fijne dag delen. Ik heb ook echt ZO BIJNA vakantie. Nog een herkansing en dan freeeeedom!!


Dankjewel voor het lezen of bekijken van mijn foto's, en ik wens je een fijn weekend!! De laatste lootjes zijn echt aangebroken, dus succes nog heel eventjes als je nog geen vakantie hebt :)

Heel veel liefs,
Dilys

16 opmerkingen:

 1. Toffe foto's allemaal! Die rode jurk staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kamer heb je! Wauw, zo mooi ingericht! Jij mag later ook mijn huis komen inrichten ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, wat een super tof sfeertje heeft je kamer zeg, echt heel leuk hoe je het hebt ingericht!! En je outfits, zo leuk! Fijne vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!! Ik ben er ook heel blij mee (als ik dat mag zeggen, haha!), en jij ook een fijne vakantie!

   Verwijderen
 4. Geweldig leuke spulletjes allemaal! Ze geven de kamer echt een heel fijn sfeertje! Succes met je herkansing en alvast een heeele fijne vakantie!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thankyouu! Gaat goedkomen (het vakantie deel, de herkansing moet ik nog maar even gaan zien 😄).

   Verwijderen
 5. Ahh wat een heerlijk postje! <3 hele fijne foto's! En wat een toffe kringloopspullies allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! Je kamer ziet er echt supergezellig uit, met al die vintage spulletjes :) Die broek staat je trouwens superleuk! Geniet van je vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Ik heb een beetje dezelfde inricht stijl als jij hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oké guuurl, wat een enorme toffe kamer heb je ervan gemaakt! super leuk om te zien en de editting van de foto's past er zo goed bij! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oooh Dilys wat heb je je kamer leuk ingericht, echt loveee it :). En de foto's zijn ook zo fijn. Ze zien er echt een beetje analoog uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat, ik wordt echt blij van leuke comments!.
Note:
1. Make sure to click the "Subscribe By Email" link below the comment to be notified of follow up comments and replies.
2. Please "Do Not Spam" - Spam comments will be deleted immediately upon our review.
3. Please "Do Not Add Links" to the body of your comment as they will not be published.
4. Only "English" comments shall be approved.
5. If you have a problem check first the comments, maybe you will find the solution there.

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!